Actueel

Inloopmiddag Arnhem Villa Rijzenburg

29
Maa
2023
Event

Bij de entree van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt deze bijzondere locatie. Het voormalige restaurant 'De Rijzenburg' wordt verbouwd tot kleinschalig woonhuis met 22 appartementen voor ouderen met dementie. Daarnaast wordt er nieuwbouw aan de huidige bebouwing toegevoegd, zodat er voldoende leefruimte is voor de nieuwe bewoners. 

Inloopmiddag woensdag 19 april

Ook al wordt de laatste hand nog gelegd aan Villa Rijzenburg, we stellen onze deuren wel graag voor u open! We kunnen ons namelijk indenken dat het lastig is om vanaf een tekening een voorstelling te maken van deze prachtige nieuwe locatie. U bent op woensdag 19 april tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Koningsweg 17 om sfeer te komen proeven. Vooraf aanmelden is niet verplicht, u kunt gewoon bij ons binnenlopen. We laten u graag zien hoe het woonhuis is ingedeeld, waar de appartementen zich bevinden en hoe het woonhuis wordt ingericht (heel sfeervol kunnen we al verklappen!). U kunt ook alvast kennismaken met Peter Louter, de locatiemanager, die staat te popelen om straks de eerste bewoners te verwelkomen.

Meer informatie?

Bel of mail Peter Louter via 06 - 363 522 53 of peter.louter@wonenbijseptember.nlWilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...