Actueel

Eerste deel kunstwerk teruggeplaatst in gevel nieuwbouw Kelvinstraat

10
Jul
2019
Nieuws

Bij de bouw van Wonen bij September aan de Kelvinstraat in Apeldoorn is het eerste deel van het geliefde kunstwerk, een mozaïek van Gaby Bovelander, teruggeplaatst in het gebouw. Dit kunstwerk is bij sloop bewaard, betrokkenen wilden niet dat het zou sneuvelen en de Apeldoornse restaurateur Johan Venema en smid René de Reus uit Vaassen haalden het werk uit de muur. 

Zoals de bedoeling was heeft dit stuk van het mozaïek een plek gekregen in de buitengevel. De rest van het kunstwerk zal ook teruggeplaatst worden.

Meer over Apeldoorn Kelvinstraat

Aan de Kelvinstraat in Apeldoorn bouwt September aan een woonhuis voor ouderen met dementie. Vanaf het tweede kwartaal van 2020 kunnen hier 24 ouderen wonen. Het woonhuis aan de Kelvinstraat is het tweede woonhuis van Wonen bij September in Apeldoorn, ook aan de Loolaan wonen mensen in een prachtig huis waar liefde, aandacht en warmte centraal staan. Heeft u interesse in wonen bij September, of zou u graag een keer een kijkje nemen op de Loolaan om te kijkeen of wonen in een kleinschalige omgeving iets voor u is? Neem dan contact op met Martine van Pernis - Coördinator nieuwe woonhuizen via e-mail martine.vanpernis@wonenbijseptember.nl of telefoon 088 18 40 160.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...