Actueel

Nelly de Jong nieuwe directeur September

01
Dec
2019
Nieuws

Nelly de Jong wordt per 1 december benoemd tot directeur van Wonen bij September. Zij volgt daarmee Martijn Verbeek op, die op 1 oktober j.l. afscheid heeft genomen van Wonen bij September.

Nelly de Jong, woonachtig in Lemmer en moeder van drie kinderen, begon na haar studie aan de Noordelijke Hogeschool, haar werkbare leven als verpleegkundige in Ziekenhuis de Tjongerschans in Heerenveen.

In de jaren dat zij werkzaam is geweest in zowel zorg, de farmaceutische industrie, bij zorgverzekeraar de Friesland en IZZ en als directeur/bestuurder in de zorg heeft zij  grote veranderingen in de zorgmarkt meegemaakt en zelf ook mede mogen vormgegeven. In de functies die zij bekleed heeft, stond het inrichten en – blijven – ontwikkelen van het zorglandschap centraal. Daarbij heeft transitie van mensen en/in organisaties haar speciale belangstelling. Nelly zoekt daarbij graag naar de ‘next practice’ en niet zozeer de ‘best practice’.  De next practice biedt vaak een lonkend perspectief om naar toe te bewegen. Dit lonkend perspectief is hard nodig met de grote uitdagingen in de ouderenzorg in Nederland. Die insteek neemt ze graag mee in haar werk bij Wonen bij September.  

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...