Actueel

NL doet 13 en 14 maart bij September

01
Maa
2020
Nieuws

Tijdens NLdoet op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 kunt u volop aan de slag voor allerlei grote en kleine klussen in Nederland. Bij Wonen bij September bent u ook van harte welkom. Zo maakt u in één dag het leven van ouderen met dementie net een beetje mooier.  

De klussen en activiteiten binnen en buiten. Voor iedereen is er dus wat wils. Wat dacht u van koken of pannenkoeken bakken samen met de bewoners in Nijverdal? Of de tuin klaar maken voor het voorjaar in Twello, Zevenaar, Wageningen of Nijverdal? Het hele overzicht vindt u hier.  

Aanmelden 
Voor de activiteiten die wij hebben, kunt u zich aanmelden via NLdoet.nl. Ook als u een eigen leuke activiteit wilt doen, staan wij daarvoor open. Laat het de leidinggevende van het woonhuis even weten, en we overleggen wat u nodig heeft en op welke dag van NLdoet dit handig is. 

Vrijwilliger bij September 
Natuurlijk is NLdoet niet het enige weekend dat wij samenwerken met enthousiaste vrijwilligers. We hebben heel vaak leuke activiteiten, we koken elke dag met onze bewoners, gaan er graag op uit en hebben vaak grote tuinen. U kunt dus het hele jaar door de bewoners helpen met tuinieren, koken, boodschappen doen, muziek maken, dansen, bewegen, fietsen of gewoon lekker een plaatje luisteren of spelletje doen. U bent altijd welkom. U kunt contact opnemen met de leidinggevende van het woonhuis bij u in de buurt om uw idee te bespreken. 

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...