Actueel

Ontmoet Conny Reijntjes, locatiemanager met passie voor zorg en leven in Sneek

04
Jun
2024

Met een passie voor zorg en een liefde voor het leven in Sneek, begint Conny Reijntjes aan een nieuw hoofdstuk in haar carrière, klaar om bij te dragen aan het welzijn en geluk van de bewoners van Villa de Zwette.

Een loopbaan in de zorg

Op 17-jarige leeftijd begon Conny haar carrière in de zorg en heeft sindsdien altijd in deze sector gewerkt. Na het behalen van haar diploma als Z-verpleegkundige, werkte ze vele jaren als job-coach voor mensen met een verstandelijke beperking. Hierbij stond het vinden van een passende daginvulling voor iedere cliënt centraal

Later in haar carrière startte Conny in de ouderenzorg in Brabant en verhuisde uiteindelijk naar Friesland met bijna 16 jaar ervaring bij een zorgorganisatie in Workum en Wommels. In 2016 behaalde ze haar Bachelor bij de MIZ in Groningen, wat haar kennis en vaardigheden in de zorg verder verrijkte.

Leefplezier ten top

“Een van de meest memorabele ervaringen in de zorg was in mijn tijd met een bewoner in Workum. Deze bewoner, die zijn vrouw net had verloren en zich ongelukkig voelde, vond nieuw levensplezier door samen met mij een aquarium in te richten. Dit project gaf de bewoner een nieuw doel en vreugde in zijn dagelijks leven. Uiteindelijk begon hij ook te schilderen en schonk mij een persoonlijk schilderij als blijk van waardering. Deze ervaring heeft een diepe indruk op mij achtergelaten.”

De nieuwe uitdaging bij Wonen bij September

De visie van Wonen bij September, die draait om leefplezier en warme zorg, sluit perfect aan bij Conny's eigen waarden. Ze kijkt ernaar uit om bewoners zich thuis te laten voelen en hen te ondersteunen bij het genieten van elke dag op hun eigen manier.

Het bruisende Sneek

Sneek, bekend om zijn wateractiviteiten en historische charme, biedt altijd iets te beleven. De stad is beroemd om de Waterpoort, het Sneekermeer, Sneekweek en de gezellige binnenstad. Conny kijkt ernaar uit om deze levendige sfeer mee te nemen naar Villa de Zwette en samen met de bewoners van deze evenementen te genieten.

 “De sfeer van Sneek binnenhalen in Villa de Zwette lijkt mij geweldig, en waar mogelijk even mee te beleven. Ik denk dat dit een leuke start zou kunnen zijn, om samen te organiseren.”

 

Sfeer proeven

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Bel of mail naar Conny Reijntjes om een afspraak te maken. Haar contactgegevens zijn conny.reijntjes@wonenbijseptember.nl en 06 42 93 32 13. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter. 

Wil je werken in dit prachtige woonhuis? Ga dan naar onze werken-bij website: deleukstezorgbaan.nl. Bekijk hier de actuele vacatures.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...