Actueel

Open informatieavond woonhuis Ede op 15 mei

30
Apr
2018
Nieuws

Wonen bij September, aanbieder van wonen en zorg voor ouderen met geheugenproblemen zal Villa Richmond, het historisch pand aan de Stationsweg 102 in Ede in oude staat herstellen en transformeren tot fijn woonhuis voor ouderen met geheugenproblemen. Hier komen 20 appartementen, deels in het bestaande woonhuis, deels in de aan te bouwen nieuwbouw. In 2019 kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. De woonhuizen van September staan altijd in omgevingen waar wordt gewoond, zo ook dit huis. September gelooft dat ook mensen met geheugenproblemen zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen.

Restauratie historisch pand Villa Richmond

Het woonhuis in Ede komt in Villa Richmond, een huis met een rijk historisch verleden. Een jaar geleden werd het pand getroffen door een uitslaande brand, waardoor het veel schade opliep. September herstelt het monument weer in ere. Naar verwachting wordt in de zomer begonnen met de restauratie.

Informatieavond op dinsdag 15 mei

Om geïnteresseerden in het wonen bij September, alsmede buurtbewoners in een vroeg stadium te woord te kunnen staan over de plannen aan de Stationsweg, organiseert September op 15 mei 2018 een open informatieavond. Ook de architect, gemeente en projectmanager zullen aanwezig zijn om vragen één-op-één te beantwoorden.

Adres:

ReeHorst
Bennekomseweg 24
6717 LM Ede

De deuren zullen vanaf 19.45 uur voor u open staan. Om 20.00 uur zullen wij onze presentatie starten, waarna er alle gelegenheid is voor het stellen van vragen.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...