Actueel

Openingsfeest September Stompetoren groot succes

29
Jun
2022
Nieuws

September Stompetoren, een prachtig woonhuis voor ouderen met dementie, is sinds begin dit jaar al open. De feestelijke opening liet echter nog even op zich wachten, maar zaterdag 25 juni was het dan eindelijk zover. De deuren van Villa Wittenburg stonden open voor iedereen die een kijkje wilde nemen. De middag werd een groot succes.

Bijzondere plek

Villa Wittenburg is een bekende verschijning in de omgeving. Bij de officiële opening waren naast de bewoners en hun familieleden dan ook veel buren en dorpsgenoten aanwezig. Velen waren nieuwsgierig naar het huis, dat zij als voormalig huis van de burgermeester of later het gemeentehuis kenden. Locatiemanager Marleen Jaspers: “Zo sprak ik iemand die ooit eens op zolder had gespeeld, anderen hadden er gewerkt of waren er getrouwd. Dat maakt Wittenburg voor veel buurtbewoners toch heel bijzonder.”

Hoog in het vaandel

Tijdens de officiële opening werden de vlaggen gehesen. De eerste vlag  door mevrouw Blauw-Posch die zelf in het pand heeft gewoond. Een van de huidige bewoners, de heer Reinking, hees de tweede vlag. Directeur Woonzorg van Wonen bij September Klaas Visser bracht de derde en laatste vlag naar de top van de mast. Na de officiële opening mocht iedereen onder begeleiding en in kleine groepjes Wittenburg van binnen bekijken.

Geweldig feest

Er waren Oud Hollandse spelletjes in de tuin en er werd afgesloten met een barbecue voor de bewoners, hun familie en het team. “Het was een geweldig feest, iedereen heeft genoten. De bewoners hadden het de volgende dag er nog over!”

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...