Actueel

Oprichter September spreekt op Zorgvastgoed Dag 2017

10
Mei
2017
Nieuws

Wonen bij September-oprichter Michiel van Putten spreekt woensdag 10 mei op de Zorgvastgoed Dag 2017 bij de Nyenrode Business Universiteit. Hij vertelt hier het verhaal van September: hoe organiseer je kwalitatief goede (ouderen)zorg voor iedereen binnen of onder bestaande budgetten in een vriendelijke, warme, betekenis- en liefdevolle omgeving?

Als zorgondernemer heeft Van Putten een eigen visie op hoe je zorg aan kan bieden aan ouderen met geheugenproblemen. Op een betaalbare manier, maar wel op geweldige locaties waar vanalles mogelijk is. Tijdens de Break Out Sessie in de middag ontmoet hij u graag en gaat hij in op de mogelijkheden binnen Nederland en de lessen die hij de afgelopen jaren leerde. 

De Zorgvastgoed Dag 2017 wordt georganiseerd door IVVD. Dit jaar is het thema Trends & Transformaties.Verschillende trends hebben invloed op de ontwikkeling van de gezondheidszorg en daarmee op zorggebouwen. Naast snelle technologische ontwikkelingen zijn dat ingrijpende demografische trends, veranderende voorkeuren bij diegenen die zorg nodig hebben, maar ook klimaatverandering en de groei van de zorgvastgoedmarkt.

Hoe nemen zorgorganisaties trends mee in het besluitvormingsproces? Wat is er nodig om gebouwen toekomstbestendig te maken? En hoe wordt het huidige zorgvastgoed met oog op de toekomst getransformeerd?

De Zorgvastgoed Dag 2017 biedt een interactief programma met oplossingen voor nieuw en bestaand zorgvastgoed. Ervaringsdeskundigen uit de zorgvastgoedmarkt beantwoorden de actuele vragen die spelen rondom zorgvastgoed voor zowel cure als care en bieden perspectief voor de toekomst.

Het volledige programma staat hier

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...