Actueel

We starten weer een oriëntatiebaantraject. Meld je aan.

04
Dec
2020
Nieuws

Als je interesse hebt in een baan in de zorg en (nog) geen diploma hiervoor hebt, dan is een oriëntatiebaan bij Allerzorg, Wonen bij September of Compartijn misschien iets voor jou. Het leuke van een oriëntatiebaan is dat je naast je huidige werk kan 'snuffelen' aan de zorg. Ideaal als je wilt ontdekken of werken in de zorg echt bij je past! 

Hoe werkt het traject? 

Twee maanden krijg je de mogelijkheid om mee te lopen in een kleinschalig woonhuis van Wonen bij September of Compartijn, of in een wijkteam van Allerzorg. Je draait ongeveer 8 uur per week -  dus één dag in de week - mee. Voor deze uren maken we een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Je ontvangt dus salaris (€1850,- bruto o.b.v. 36 uur) voor de uren die je meeloopt. 

Naast het meelopen zijn er ook drie lesdagen, al dan niet in de avonduren, gepland. De lessen gaan onder andere over omgangskunde en basisinformatie om zorg te verlenen.
Aan het eind van de twee orientatiemaanden deel je je ervaring met de leidinggevende van het team waarin je meeliep. Samen kijken en bepalen we met jou of je wilt en kunt starten met een opleiding in de zorg bij onze organisatie. 

Enthousiast over de zorg, dan bieden wij je een opleiding op maat

Heb je tijdens het traject ervaren dat werken in de zorg bij je past, dan kun je direct bij ons starten met één van de interne opleidingen via OppStap. Afhankelijk van je vooropleiding start je met de opleiding tot helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4.

Je komt voor ongeveer 24 uur per week bij ons als leerling in dienst. Vanaf april 2021 geldt dat je 1 dag per week leskrijgt. Dit kan een digitale les zijn, een bijeenkomst waarbij je fysiek aanwezig bent of een dag met zelfstudie. Je volgt jouw opleiding op je eigen tempo. Dit geeft je de mogelijkheid om de opleiding sneller af te ronden dan de tijd die ervoor staat.

Meld je aan en begin januari 2021  

In het najaar van 2020 was het eerste traject. Deelneemster Heidi - en inmiddels leerling Verzorgende IG - liep mee met een wijkteam van Allerzorg. Ze vertelt je graag haar ervaring, je leest hier haar verhaal. Volgend jaar, begin januari 2021, starten we weer een nieuw orientatiebaantraject. Ook jij kunt nog meedoen. Meld je snel aan via opleidingen@allerzorg.nl en wij nemen contact met je op. 

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...