Actueel

'Villa Rijzenburg' in Arnhem officieel geopend

23
Okt
2023
Nieuws

Ook al hadden de eerste bewoners al hun intrek genomen in 'Villa Rijzenburg', van een officieel openingsfeestje was het nog niet gekomen. Afgelopen donderdag was het zover. Met het doorknippen van het lintje door de eerste bewoonster, een hartverwarmende toespraak van bestuurder Anton van Mansum, een hapje en een drankje en veel gezelligheid werd deze bijzondere locatie aan de rand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe officieel geopend.

Locatiemanager Peter Louter en zijn team zijn ontzettend trots op 'hun' huis. De ligging aan de rand van de prachtige Veluwse natuur, de authentieke sfeer die behouden is gebleven, de warme inrichting, het bevlogen team van zorgmedewerkers; alle ingredienten zijn aanwezig om alle bewoners een fijn thuis te geven. "Met mijn team wil ik zorgen voor een fijn, geborgen en veilig thuis. Waarbij leefplezier altijd voorop staat", aldus Peter.

Villa Rijzenburg

Villa Rijzenburg is, naast Villa Paasberg, het tweede woonhuis van Wonen bij September in Arnhem. Het voormalige restaurant 'De Rijzenburg' is verbouwd tot kleinschalig woonhuis met 22 appartementen voor ouderen met dementie. Ieder appartement heeft een woon-slaapkamer en aparte badkamer. Op deze plek met een rijke geschiedenis kunnen bewoners heerlijk genieten van hun oude dag.

Rondleiding

Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Peter Louter via peter.louter@wonenbijseptember.nl of 06 - 363 522 53.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...