Actueel

Villa Saesveldt onderdeel van Wonen bij September

16
Feb
2018
Nieuws

Villa Seasveldt in Velp is sinds december 2016 officieel onderdeel van Wonen bij September. Villa Saesveldt is 10 jaar geleden opgezet door een bevlogen ondernemer. Al 10 jaar biedt Villa Saesveldt een veilig thuis aan mensen met geheugenproblemen die meer zelfstandig kunnen wonen. Door de overgang naar September is het voortbestaan van de villa ook voor de toekomst gewaarborgd.

Welkom


Ook in Velp zijn familie en naasten van de bewoners zijn altijd welkom, net als in alle andere woonhuizen van September. Zij brengen er zoveel tijd door als ze willen. Of het nu om de bewoners of om hun familie gaat, wij zien graag dat ieder zich in de Villa op haar of zijn gemak voelt. Dat draagt bij aan de sfeer, warmte en huiselijkheid die voor dementerende mensen en hun familie zo belangrijk is.

In de villa wonen 12 bewoners. Ieder beschikt over een ruime kamer die naar eigen smaak en met vertrouwde spullen kan worden ingericht.

Lieuwe van der Ploeg heeft de leiding van de Villa op zich genomen. Lieuwe is al vanaf de oprichting werkzaam bij September en begrijpt als geen ander op welke manier het verschil bij September wordt gemaakt. Sinds eind 2016 is hij leidinggevende van September Velp.  ‘Mensen verblijven niet bij ons, zij wonen hier. Wij zijn elke dag een aanvulling voor onze bewoners. Ze kunnen alles zelf doen, maar als ze dat niet meer kunnen, helpen wij hen.’

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...