Actueel

Welkom bij Villa de Plataan: Een nieuw hoofdstuk in woonzorg voor ouderen met dementie

06
Jun
2024

Wendy Blacha heeft de eer om als locatiemanager van één van onze nieuwste woonhuizen, Villa de Plataan, te zijn. Graag stellen wij haar aan u voor. Wendy brengt meer dan 30 jaar ervaring in diverse zorgdisciplines mee, met een bijzondere betrokkenheid bij Alzheimer. Haar passie voor het behoud van de eigen regie van bewoners en het bieden van persoonlijke zorg sluit perfect aan bij de missie van Wonen bij September.

Het woonhuis is nog in aanbouw en ik kan niet wachten tot we de sleutel in handen hebben.

Een betekenisvolle locatie

De geschiedenis van de locatie van Villa de Plataan voegt een extra laag van betekenis toe. Ooit stond hier een basisschool waar Wendy zelf haar jeugdjaren doorbracht. Nu, in een prachtige wending van het lot, zal deze plek een thuis worden voor ouderen die op zoek zijn naar comfort, veiligheid en begrip. Deze persoonlijke connectie benadrukt de toewijding en zorg waarmee Wendy en ons team te werk gaan.

Unieke benadering van zorg

Wat maakt Villa de Plataan uniek? Bij Wonen bij September draait alles om het creëren van een huiselijke sfeer waar bewoners zich geliefd en gewaardeerd voelen.

Onze benadering is gebaseerd op de visie dat elke bewoner een individu is, met een uniek verhaal, behoeften en verlangens.

We kijken naar de persoon achter de diagnose, waardoor we een gevoel van geborgenheid en begrip kunnen bieden.

Bijna open!

Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van ons zorgteam, zorgvuldig geselecteerd om onze visie te delen en de hoogste kwaliteit van zorg te bieden. Met elk detail zorgvuldig gepland, streven we ernaar om eind juli 2024 onze deuren te openen voor onze eerste bewoners.

We zijn dankbaar voor de warme ontvangst die we hebben ontvangen van de lokale zorggemeenschap van Hardinxveld-Giessendam. Het is inspirerend om te zien hoe goed het netwerk voor zorgbehoevenden hier is georganiseerd, en we zijn vastbesloten om bij te dragen aan deze prachtige gemeenschap.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...