Actueel

Wordt u lid van de Verwantenraad?

27
Maa
2023

Wilt u meepraten over beleidszaken en betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg? Voor de vertegenwoordiging van onze bewoners van Wonen bij September zijn wij op zoek naar een Lid voor de Verwantenraad.

Wat gaat u doen?

Als Lid Verwantenraad bent u de stem van de familieleden en vertegenwoordigt u hun belangen binnen de verschillende woonhuizen. U denkt mee over het beleid en de kwaliteit van zorg en hebt inspraak in beslissingen die het welzijn van onze bewoners aangaan.

De Verwantenraad richt zich op onderwerpen en zaken die het niveau van de individuele bewoner en woonhuis overstijgen. Daarnaast brengen zij gevraagd en ongevraagd advies uit aan de directie over het beleid en de uitvoering van de zorgverlening aan de bewoners.

Als lid van de Verwantenraad vragen wij een tijdsinvestering van ongeveer 5 uur per week. De Verwantenraad komt 1 keer per maand bijeen voor overleg, waarbij 1 keer per maand op locatie in een woonhuis en 1 keer per maand in Woerden of de nabijheid. Vergaderingen vinden overdag plaats.

Over Wonen bij September

Onze bewoners staan centraal en we besteden veel tijd om ze te leren kennen: wat is iemands levensgeschiedenis, wat zijn de hobby’s en waar wordt de bewoner blij van? Onze bewoners kunnen het leven dat ze gewend zijn zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Wij zetten de mens centraal in zijn eigen vertrouwde omgeving en brengen de zorg dichtbij. Onze organisatie is volop in beweging, door groei en actuele gezondheidsvraagstukken.

Wat hebben wij u te bieden?

Een interessante en veelzijdige functie voor ca. 5 uur per week binnen een betrokken en gemotiveerde Verwantenraad.
We hebben een vaste onkostenvergoeding en een reiskostenvergoeding.

Wat neemt u mee?

Wij zoeken iemand met een hart voor ouderen (met beginnende dementie) en affiniteit met de zorgsector. U bent in staat om de belangen van de familieleden goed te vertegenwoordigen en hebt oog voor het welzijn van onze bewoners. U kunt goed samenwerken met andere leden van de Verwantenraad en het management. Daarnaast beschikt u over goede communicatieve vaardigheden en bent u in staat om op een constructieve manier feedback te geven en te ontvangen.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Solliciteren kan via de knop 'ga naar het sollicitatieformulier'. Eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Riana den Boef 06-38994845 of mail naar recruitment@allerzorg.nl .

We kijken uit naar uw reactie!

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...