Welke eigenschappen heb je als medewerker nodig?

Ontdek of September Muiden bij je past

Lijkt het je leuk om in een kleinschalig woonhuis te zorgen voor ouderen met dementie, maar ben je nog niet zeker of Wonen bij September Muiden bij je past? Wij hebben aan onze collega’s gevraagd wat de belangrijkste eigenschappen zijn die je als medewerker nodig hebt.

Flexibiliteit en geduld

Binnen onze woonhuizen bepalen de bewoners hoe de dag verloopt. Het is echt hun thuis. Dit vraagt veel flexibiliteit van onze collega’s. Elke dag kan immers anders zijn of anders verlopen dan je van te voren had gedacht. Bewoners kunnen bijvoorbeeld verschillende activiteiten kiezen, zoals puzzelen, wandelen of dansen. Maar het kan ook voorkomen dat een bewoner wil uitslapen of wat extra aandacht nodig heeft.

Amal: ‘Geduld, moet je hier echt wel hebben. Maar ook wel een beetje creativiteit vind ik. De mensen zijn zo'n verschillend. Je hebt hier 20 mensen en iedereen is zo anders. Je moet ook een beetje weten hoe je met iedereen omgaat.’

Jij wilt ongehaaste aandacht geven

Wij geven graag ongehaaste aandacht aan onze bewoners. Echt de tijd nemen voor de bewoner: voor zijn of haar verhaal, wensen en eigenaardigheden. Dat klinkt heel mooi, maar hoe geven wij jou vanuit Wonen bij September hier de tijd en ruimte voor? Estelle vertelt je hier in onderstaande video alles over.

 

Warmte kunnen geven en lief zijn

Wellicht begint nu jouw zorghart al sneller te kloppen. Dat warme kloppende zorghart daar worden onze bewoners heel blij van. Voor onze bewoners is het namelijk heel fijn als je in hun beleving mee kunt gaan. Dementie komt in verschillende vormen voor en kan op veel momenten voor onze bewoners ook heel verwarrend zijn. Jij bent er dan om een hand uit te steken zodat zij zich weer even veilig voelen. Lief zijn, warmte en liefde is hierbij heel belangrijk.

Samenwerken binnen een team

Voor onze bewoners zorgen doe je natuurlijk nooit alleen. Je werkt dagelijks samen binnen een team. Dat betekent dat wij ook samen alle taken rondom de bewoners oppakken. Binnen Wonen bij September kennen wij geen hiërarchie. De was doen? Wandelen met bewoners? Eten koken? Jij draait je hand nergens voor om!

Joyce: ''Het is geweldig om hier te werken. Je werkt samen, je overlegt samen, je doet alles met elkaar. We doen alles met bewoners en collega's. We hebben geen hierarchie. Ook als hbo verpleegkundige maak ik wc's schoon. We doen alles samen en dat vind ik heel mooi.''

Oprecht zijn en de wil om bewoners écht te leren kennen

Herken je jezelf in onze visie van Wonen bij September? Dan wil Estelle jou heel graag ontmoeten voor een kennismakinggesprek. Denk je nu heb ik wel de juiste opleiding? Bij ons kun je ook groeien, in onderstaande video geeft Estelle aan waar zij vooral op let bij een nieuwe collega:

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Wonen bij September Muiden krijg je een fantastische werkomgeving met lieve bewoners en zorgzame collega’s, maar welke voorwaarden bieden we jou?

 • Het aantal uur gaat in overleg, maar ligt gemiddeld tussen de 16 en 28 uur.
 • Bij start een contract voor 12 maanden, daarna direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en jaarlijks minimaal 29 verlofdagen (o.b.v. 36 uur);
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, maximaal de hoogte van jouw bruto maandsalaris, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent;
 • Goede pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Vergoeding voor je reiskosten conform CAO VVT;
 • Ontwikkelmogelijkheden
 • Inspraak op je werkrooster zodat jij een goede werk/privé balans hebt.

Dus, vind jij het belangrijk dat:

 • Leefplezier voorop staat voor onze bewoners?
 • Je binnen een team werkt zonder hiërarchie en iedereen gelijk is?
 • Onze bewoners liefdevol en warm benaderd worden?
 • Je werkdag nooit hetzelfde is?

Solliciteer dan direct op een van de vacatures voor Helpende, Woonondersteuner of Verzorgende IG. 

Bekijk de vacatures in Muiden

Heb je nog vragen of wil je bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn?

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met Dion en stel hem al jouw vragen over het werken bij September Muiden. Een keer vrijblijvend kennismaken in het woonhuis mag natuuurlijk ook. Vul onderstaand formulier in en je wordt binnen twee werkdagen gebeld. 

 

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...