Ontdek het werken bij September

Vrijblijvend kennismaken

Zorgen met ongehaaste aandacht, dat is werken bij September. Wij bieden je ontzettend veel kansen als (toekomstig) zorgprofessional in één van onze woonhuizen voor ouderen met dementie. Meer weten? Ga met ons in gesprek!

Voor diverse woonhuizen, waaronder in in Muiden, Apeldoorn, Wageningen, Bodegraven, Emmeloord, Velp, Witmarsum, Stoutenburg en Zevenaar zijn we op zoek naar nieuwe collega's die bij ons aan de slag willen als:  

  • Helpende (plus) 
  • Verzorgende IG 
  • Verzorgende IG voor de nachtdiensten 
  • Verpleegkundige 

Verken jouw baan- en opleidingskansen via een online kennismaking met recruiter Dion.

Kennismaking over werken bij September

Tijdens een online afspraak maak je kennis met recruiter Dion. In een persoonlijk een-op-eengesprek vertelt ze je uitgebreid wat de unieke zorgvisie van Wonen bij September is: kleinschalig én echt gericht op de bewoners. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Digitaal staat de koffie klaar om helemaal vrijblijvend te sparren of jij in één van onze Wonen bij September-huizen jouw nieuwe uitdaging vindt!

Kennismaking over leren bij September

Ook als je wilt ontdekken wat jouw persoonlijke mogelijkheden zijn om (weer) aan de slag te gaan in de zorg én bij Wonen bij September. Dion denkt graag met je mee! Wist je bijvoorbeeld dat Wonen bij September ontzettend veel interne cursussen en trainingen geven die jou (opnieuw) klaarstomen voor werken in de zorg?

Meld je aan voor een speeddate

Ja, ik wil weten wat September mij kan bieden en meld mij aan voor een speeddate met:

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...