Ontdek alles over het

Werken bij September Muiden

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. De bewoners bepalen het ritme en de dagindeling. En dus ook hoe jouw werkdag verloopt. Dat geeft jou ontzettend veel ruimte en kansen om écht zorg te bieden die ingaat op de persoonlijke wensen van onze bewoners met dementie. Dit doe je door de bewoner écht te leren kennen. De vraag: 'Waar wordt u blij van?' staat dan ook centraal in alles wat je doet. Leefplezier noemen wij dat. En dat geeft jouw gegarandeerd ook veel werkplezier.

Je kunt bij ons aan de slag als Woonondersteuner, Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige. Bekijk de vacatures of ontdek hieronder meer over het werken in Muiden.

Echt een band opbouwen met de bewoner

Je werkt niet taakgericht, maar bewonersgericht. Door de bewoner echt goed te leren kennen, kun je hem of haar echt de aandacht geven die nodig is. Je krijgt daarom veel tijd om de bewoners te leren kennen: wat is iemands levensgeschiedenis? Wat zijn de hobby’s? Waar wordt de bewoner blij van? Dit alles brengen we in kaart in een Leefplezier-plan, waar naast de persoonlijke behoeftes ook alle zorginhoudelijke behoeftes staan. 

Je hebt écht tijd voor ongehaaste aandacht. Verpleegkundige Joyce vertelt over haar band met bewoonster Tante Rie.


 

 

Eén team, één taak

In het team is iedereen gelijkwaardig. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en verzorging van de bewoners. Naast de zorginhoudelijke werkzaamheden ben je ook bezig met typische taken die horen bij het huishouden en het leven als een grote familie. Er is een open, gezellige cultuur waarin we veel met elkaar delen, zowel persoonlijk als in het werk.

Amal: Je doet echt alles samen hier. Je hebt verschillende functies: Woonondersteuner, Helpende of Verzorgende IG. Maar een VIG-er kan hier net zo goed een avondje koken. We doen gewoon echt alles samen.

Bij September Muiden wonen ouderen met dementie in twee kleinschalige woonhuizen: 'Huize Weide' en 'Huize Water' met een grote gezamenlijke ruime tuin. Je werkt als één groot team voor beide woonhuizen. Het woonhuis staat aan de rand van Muiden met om de hoek een zorgboerderij en moestuin, waar we iedere dag heerlijk wandelen.

Ontdek hoe wij jou thuis laten voelen bij September 

Gewoon oprecht én lief zijn, dat is wat telt

Je hoeft niet zozeer hoog geschoold te zijn om bij ons te komen werken. Wel vragen we van nieuwe medewerkers dat ze oprecht en lief zijn. Daarnaast is geduld hebben ook handig in dit werk. Je werkt tenslotte met mensen met dementie. Bekijk onderstaande video waarin Estell, Joyce en Amal uit het team van Muiden vertellen, belangrijke eigenschappen vinden in dit werk.

 

 

Welke eigenschappen zien we nog meer graag? 

Wonen bij September past bij jou als je:

  • Graag samenwerkt en vindt dat iedereen gelijk is. Dit betekent dat ook iedereen een keer afwast of helpt met de was opvouwen. We runnen samen een huishouden.
  • Pro-actief is: jij krijgt de ruimte om iedere dag een één-op-één momentjes te hebben met bewoners, maar die ruimte moet je ook zelf nemen.
  • Het leuk vindt om voor een groeiende organisatie te werken, waar er ruimte is voor jouw ideeën.

Locatiemanager Estelle: We willen mensen die écht de wens hebben om de bewoner zo goed te leren kennen, dat je die aanlsuiting met de bewoner ook makkelijker gaat vinden.

Geen opleiding of juist doorleren? Het kan allebei!

Wil jij de overstap maken naar de zorg? Start als Woonondersteuner en leer daarna door in een functie die bij je past. Heb je al een zorgdiploma en wil je doorleren? We zoeken altijd zorgmedewerkers die willen doorgroeien naar een nieuwe functie. Laat jouw gegevens achter voor meer informatie over werken & leren in Muiden.

Rein: Ik kom niet uit de zorg. Ik heb niet via een school geleerd: ik moet dit of dat doen. Ik ben hier gekomen omdat ik mensen wil helpen. En daar krijg ik hier de kans voor in het breedste zin van het woord. Dus met andere woorden: ik doe hier een heleboel dingen zoals ik dat thuis bij mijn ouders en schoonouders heb gedaan.

Het is goed voor jou geregeld, ook de randzaken

Werkplezier heeft ook te maken met dat de zaken goed geregeld zijn. Dat begrijpen we. Daarom krijg je bij ons:

  • 8% vakantiegeld en jaarlijks minimaal 29 verlofdagen (o.b.v. 36 uur);
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, maximaal de hoogte van jouw bruto maandsalaris, afhankelijk van het aantal maanden dat je bij ons in dienst bent;
  • Goede pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Vergoeding voor je reiskosten conform CAO VVT;
  • Alles wat nodig is om je werk te doen, zoals een mobiel en/of tablet;
  • Wil jij jezelf blijven ontwikkelen of doorleren? Wij bieden jou een interne opleiding aan die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Direct naar de vacatures in Muiden

Vrijblijvend kennismaken om de mogelijkheden te ontdekken

Ben je enthousiast, maar heb je nog vragen over het werken bij September in Muiden? Of wil je langskomen in het woonhuis om sfeer te proeven? Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking met recruiter Dion. 

 

Het beste bereikbaar op:
(geef het gewenste moment/dag aan waarop we contact met je nemen)

Zoek op trefwoord...