Download de folder Middelburg

Het nieuwe Wonen bij September in Middelburg biedt ouderen met dementie of Alzheimer een fijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Het woonhuis heeft een boerderijachtige opzet. Er zitten leuke details in de gevel verwerkt en er is gebruik gemaakt van verschillende bakstenen, lichte erkers en uitstekende delen. De tuin is omringd door bomen en in de kas kunnen bewoners met groene vingers zelf heerlijk tuinieren. 

Download hier de folder

Alles draait bij September om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad. De ene keer voor een bezoek aan de markt, dan weer voor een wandeling door het bos. We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Ramona, locatiemanager van September Middelburg:

Als je afhankelijk wordt van zorg, dan wil je je niet opgesloten voelen en wil je liefdevolle zorg krijgen. Samen met het team wil ik alle bewoners iedere dag weer een mooie dag bezorgen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat we voor u of een naaste met dementie kunnen betekenen? Download de brochure en ontdek meer over onze manier van zorgen. 

Download hier de folder

Wilt u een van de andere 19 kleinschalige woonhuizen bekijken? Bekijk het overzicht met alle Wonen bij September huizen. 

Zoek op trefwoord...