Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open in 2021

September Rozenburg

  • Verwacht
  • 24 appartementen
  • 2021

In Rozenburg in een mooi park tussen de Meerkoet en de Mw. Aschoff-Stiermanlaan komt een woonhuis van September. Midden in een woonwijk met veel groen en een rustig woon- en leefklimaat kunnen 24 ouderen met dementie vanaf eind 2021 wonen. In het laatste kwartaal van 2020 begint September met de bouw. Het pand zal, net als alle andere huizen van September, de uitstraling krijgen van een gewoon huis op een plaats waar het fijn wonen is. Het ontwerp van het nieuwbouwhuis is afgestemd op de bebouwing in de buurt en past bij de omgeving.

Een thuisgevoel

De appartementen bij September zijn tussen de 30 en 35 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is en vertrouwd en veilig voelt. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5.

Rozenburg

Rozenburg is een van de (voormalige) Zuid-Hollandse Eilanden. Er ligt één plaats op, die eveneens Rozenburg heet, maar vooral wordt het in beslag genomen door uitgestrekte haven- en industriegebieden: de Botlek aan de zuidoostkant en Europoort aan de noordwestkant. Mensen die heel hun leven hebben gewoond in deze bedrijvigheid van havens en industrie zullen zich in dit woonhuis erg thuis voelen. Op de plek die voor hen bekend is en ze het gevoel van leven geeft.

Rozenburg werd in 2010 als zelfstandige gemeente opgeheven. Het is nu een deelgebied van Rotterdam. Rozenburg kenmerkt zich door veel groen en een rustig woon- en leefklimaat.

Thuis 

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor September Rozenburg is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September. Neem hiervoor of voor andere informatie contact op met woonconsulent Elmy Blonk. Haar contactgegevens vindt u rechts op deze pagina.

Zoek op trefwoord...