Open in 4e kwartaal 2024

September Villa Roosenburch

  • Verwacht
  • 24 appartementen
  • 4e kwartaal 2024

In een mooi park tussen de Meerkoet en de Mw. Aschoff-Stiermanlaan in Rozenburg komt woonhuis September Villa Roosenburch met 24 appartementen voor ouderen met dementie. Midden in een woonwijk met veel groen en een rustig woon- en leefklimaat. Het pand krijgt, net als alle andere huizen van September, de uitstraling van een gewoon woonhuis op een plaats waar het fijn wonen is. Het ontwerp van het nieuwbouwhuis is afgestemd op de bebouwing in de buurt en past bij de omgeving.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Goede zorg hoeft niet duur te zijn. Wonen bij September is al mogelijk voor een brede groep mensen. Lees hier meer over kosten en ondersteuning

Meer informatie

Inschrijven voor September Rozenburg is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September. Neem hiervoor contact op met locatiemanager Ruben Eisinga via ruben.eisinga@wonenbijseptember.nl of 06 429 332 41.

 

Rozenburg

Rozenburg is een van de (voormalige) Zuid-Hollandse Eilanden. Er ligt één plaats op, die eveneens Rozenburg heet, maar vooral wordt het in beslag genomen door uitgestrekte haven- en industriegebieden: de Botlek aan de zuidoostkant en Europoort aan de noordwestkant. Mensen die heel hun leven hebben gewoond in deze bedrijvigheid van havens en industrie zullen zich in dit woonhuis erg thuis voelen. Op de plek die voor hen bekend is en ze het gevoel van leven geeft. Rozenburg werd in 2010 als zelfstandige gemeente opgeheven. Het is nu een deelgebied van Rotterdam. Rozenburg kenmerkt zich door veel groen en een rustig woon- en leefklimaat.

Zoek op trefwoord...