Kom wonen in Twello

September Twello geeft de mogelijkheid kleinschalig te wonen in het prachtige ‘Huis Hunderen’, een monumentaal pand dat dateert uit de eerste helft van de 17e eeuw met nog veel historische elementen, die ook met de verbouwing in 2015 zorgvuldig bewaard zijn gebleven. 

De bewoners wonen en leven er als een grote familie. Ze werken in de tuin, elke dag wordt er samen vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad: de dorpskern van Twello en Hanzestad Deventer zijn vlakbij. 

José Driessen: “Het is iedere dag weer een cadeautje; werken in een prachtige omgeving als deze. Er lopen kippetjes rond en er kan zelfs een potje getennist worden bij ons! Daar wordt ook door mensen uit de omgeving gebruik van gemaakt. Dat zorgt weer voor de nodige reuring, waardoor bewoners het gevoel houden deel uit te maken van de Twellose samenleving.”

Appartementen

Huis Hunderen bestaat uit een landhuis en een koetshuis met in totaal 19 appartementen, allemaal met eigen badkamer. Deze appartementen zijn naar eigen wens en smaak in te richten, zodat bewoners zich volledig thuis voelen. De gezamenlijke woonkeuken op de begane grond, de open eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin en het terras ademen een sfeer van rust en elan waar bewoners zich thuis kunnen voelen. Een bijzondere woonomgeving met een prachtige bostuin, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Twello. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers weten wat bewoners fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom. Mee-eten is vanzelfsprekend. Een klein huisdier mee? Dat vinden wij alleen maar gezellig.

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij bellen u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Zoek op trefwoord...