Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Kom wonen in Twello

September Twello geeft de mogelijkheid kleinschalig te wonen in het prachtige ‘Huis Hunderen’, een monumentaal pand dat dateert uit de eerste helft van de 17e eeuw met nog veel historische elementen, die ook met de verbouwing in 2015 zorgvuldig bewaard zijn gebleven.

De bewoners wonen en leven er als een grote familie. Ze werken in de tuin, elke dag wordt er samen vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad: de dorpskern van Twello en Hanzestad Deventer zijn vlakbij. 

Appartementen

Huis Hunderen bestaat uit een landhuis en een koetshuis met in totaal 19 appartementen, allemaal met eigen badkamer. Deze appartementen zijn naar eigen wens en smaak in te richten, zodat bewoners zich volledig thuis voelen. De gezamenlijke woonkeuken op de begane grond, de open eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin en het terras ademen een sfeer van rust en elan waar bewoners zich thuis kunnen voelen. Een bijzondere woonomgeving met een prachtige bostuin, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Twello. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij bellen u zo snel mogelijk voor een afspraak.

Zoek op trefwoord...