Actueel

Inloopmiddag September Middelburg druk bezocht

28
Jun
2023
Nieuws

Op de Kruitmolenlaan 70 in Middelburg wordt op het moment de laatste hand gelegd aan twee kleinschalige nieuwe woonhuizen van Wonen bij September voor ouderen met dementie. Vanaf september worden de eerste bewoners verwelkomd. Zaterdag 24 juni konden geïnteresseerden al een kijkje nemen in de mooie panden in aanbouw.

De huizen van Wonen bij September Middelburg zijn op het moment eigenlijk nog het domein van bouwvakkers. Vloeren en wanden worden de komende weken nog afgewerkt, deuren worden ingehangen en de keuken wordt geplaatst. Maar afgelopen zaterdag 24 juni werden de deuren even geopend voor publiek. Buren, potentiële bewoners, familieleden en andere geïnteresseerden konden een kijkje nemen en er was een hapje en drankje.

Inloopmiddag druk bezocht

“Het was een drukke, gezellige middag.” Locatiemanager Ramona de Putter vertelt enthousiast over de inloopmiddag. “Het huis is nog niet af maar er hangt al zo’n fijne sfeer! We hebben veel geïnteresseerden over de vloer gehad. Ons team stond klaar om vragen te beantwoorden en er werden rondleidingen gegeven. Ook de wethouder die de wijk onder haar hoede heeft, liep mee met een rondleiding.”

Het woonhuis en de appartementen

De huizen in aanbouw bestaan uit 16 en 18 appartementen met woon-slaapkamer en aparte badkamer. Er zijn gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar de tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Bewoners en zorgprofessionals gaan regelmatig samen op stap. De ene keer voor een bezoek aan de winkels in de buurt, dan weer voor een wandeling door de historische stad. Dat maakt het leven bij September plezierig.

Meer informatie of een rondleiding?

Vanaf september bent u van harte welkom voor een rondleiding in September Middelburg. Vóór die tijd kunt u ook vast sfeer proeven in een ander huis van Wonen bij September. Neem voor meer informatie contact op met locatiemanager Ramona de Putter via ramona.deputter@wonenbijseptember.nl of 06 - 362 874 94.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...