Open najaar 2023

September Middelburg

  • In aanbouw
  • 34 appartementen
  • Najaar 2023

Op de Kruitmolenlaan 70 in Middelburg, in de wijk Dauwendaele, wordt gebouwd aan twee prachtige kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie van Wonen bij September. Eén huis zal bestaan uit 16 appartementen met woon-slaapkamer en aparte badkamer, het andere huis uit 18 appartementen. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Ramona de Putter via 06 - 362 874 94 of ramona.deputter@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter. 

Inloopochtend iedere vrijdag vanaf 8 september

Benieuwd naar onze prachtige woonhuizen in Middelburg? U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen! Vanaf 8 september is er iedere vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur een inloopochtend. Tijdens een rondleiding kunt u alvast sfeer proeven en vertellen wij u graag hoe wij onze zorg organiseren. Liever een persoonlijke rondleiding? Bel of mail mij: Ramona de Putter, 06 - 362 874 94 of ramona.deputter@wonenbijseptember.nl. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad. De ene keer voor een bezoek aan de winkels in de buurt, dan weer voor een wandeling door de historische stad of een bezoek aan een museum. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen van September hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Wonen bij September in Middelburg is al mogelijk vanaf 1972 euro, de meest voorkomende prijs is 2335. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Ramona de Putter via ramona.deputter@wonenbijseptember.nl of 06 - 362 874 94.

 

Zoek op trefwoord...