September Middelburg

  • Open
  • 34 appartementen
  • Voor beschikbaarheid: neem contact op

Op de Kruitmolenlaan 70 in Middelburg, in de wijk Dauwendaele, staan twee prachtige kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie van Wonen bij September. Eén huis bestaat uit 16 appartementen met woon-slaapkamer en aparte badkamer, het andere huis uit 18 appartementen. In het verleden lag hier landgoed Dauwendale. Onderdeel van dit landgoed was boerderij Hofstede Dauwendale. Daarom hebben de huizen een boerderijachtige opzet. Er zitten leuke details in de gevel verwerkt en er is gebruik gemaakt van verschillende bakstenen, lichte erkers en uitstekende delen. De tuin is omringd door bomen en in de kas kunnen bewoners met groene vingers zelf heerlijk tuinieren. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeerproeven?

Inloopavond

Elke 3e maandag van de maand organiseren wij een inloopavond voor geïnteresseerden. Wilt u zien of ons huis iets voor u of uw naaste zou kunnen zijn, dan bent u tussen 18:30 en 20:30 uur van harte welkom om zonder afspraak en vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. Koffie of thee met wat lekkers staat klaar.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Bel of mail dan naar locatiemanager Saskia van Landeghem via 06 434 605 63 of saskia.vanlandeghem@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding. Tijdens deze rondleiding kunt u alvast sfeer komen proeven en vertellen wij u graag hoe wij onze zorg organiseren.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter. 

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Er is ongehaaste aandacht voor bewoners en onze medewerkers weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad. De ene keer voor een bezoek aan de winkels in de buurt, dan weer voor een wandeling door de historische stad of een bezoek aan een museum. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen van September hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Wonen bij September in Middelburg is al mogelijk vanaf 2170 euro, de meest voorkomende prijs is 2555 euro per maand. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Saskia van Landeghem via 06 434 605 63 of saskia.vanlandeghem@wonenbijseptember.nl 

 

Zoek op trefwoord...