Actueel

Overname Zorggroep ’t Zicht door Orpea Nederland

22
Maa
2021
Nieuws

Zorggroep ‘t Zicht is sinds medio 2019 in gesprek met Woonzorgnet over het bundelen van krachten. Deze gesprekken hebben geleid tot een overname van Zorggroep ’t Zicht per 15 maart 2021. Daarmee is ’t Zicht net als Woonzorgnet onderdeel van Orpea Nederland. Woonzorgnet gaat vanaf heden intensief samenwerken met ’t Zicht.

Zorggroep ’t Zicht is een plek voor mensen met autisme, een psychiatrische aandoening of verstandelijke of andere beperking. Een team van deskundigen biedt zorg, wonen en dagactiviteiten aan ruim 100 cliënten en bewoners op verschillende locaties in Noordoost-Brabant. 

Hoe ziet de overname eruit?

Zorggroep ‘t Zicht blijft in zijn geheel intact, medewerkers blijven in dienst en ook de afspraken tussen cliënten en bewoners en Zorggroep ’t Zicht blijven onverminderd van kracht. De overname heeft dus geen invloed op de zorg of begeleiding aan de cliënten en bewoners van ’t Zicht. Het zorg-, woon-, leer- en werkaanbod blijft gelijk en de huidige medewerkers blijven behouden. Hiermee wordt de continuïteit van Zorggroep ’t Zicht gewaarborgd.

Orpea Nederland

Orpea is een Franse zorgorganisatie, actief op het gebied van woonzorg, thuiszorg en geestelijke gezondheidszorg. Met labels als Allerzorg, Bloemendael, Compartijn, Dagelijks Leven, Van Hollant, Wonen bij September en Woonzorgnet heeft Orpea een uitstekende kennis van de Nederlandse markt en goede relaties met de verschillende stakeholders in het Nederlandse speelveld.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...