Actueel

September Ede, Villa Bos en Heide officieel geopend!

19
Jun
2023
Nieuws

Afgelopen vrijdag was de officiële opening van Wonen bij September Ede, Villa Bos en Heide aan de Geerweg 5 en 7 in Ede. Dit kleinschalige woonhuis is een thuis voor ouderen die door dementie niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Het zonnetje, veel belangstelling, lekkere hapjes en drankjes; alle ingrediënten voor een geweldige opening. Met een gouden randje zelfs!

Openingsfeest

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om alles piekfijn in orde te maken op deze mooie locatie. Locatiemanager Greta Hovenkamp en haar hele team stonden te popelen om iedereen het fantastische resultaat te laten zien. Zo’n 60 genodigden konden samen met hen proosten op het huis, de bewoners en de toekomst.

Na een hartverwarmende toespraak van bestuurder Anton van Mansum, was het tijd voor wat symboliek. Een familielid van de eerste bewoner trok een gouden lint met strik open vóór de deur van het woonhuis. Met het ‘uitpakken’ van dit cadeautje was de opening officieel. Naast de lovende woorden was er veel gelach en gezelligheid. Locatiemanager Greta: “Heerlijk, die ongedwongen sfeer. Mensen zijn hier thuis en thuis kun je jezelf zijn. Met mijn team wil ik zorgen voor dat fijne, geborgen en veilige thuis! Het leefplezier van bewoners geeft ons werkplezier.”

Villa Bos en Heide

Temidden van de levendigheid van een mooie wijk liggen de twee nieuwe woonhuizen. Ieder woonhuis bestaat uit 24 appartementen en wordt omgeven door een mooie ruime tuin met meerdere terrassen. Het is een plek waar bewoners heerlijk kunnen genieten van hun oude dag.

Wonen bij September

Bij September wonen ouderen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Zij wonen in kleinschalige woonhuizen waar liefde, aandacht en betrokkenheid voorop staan. In de woonhuizen van Wonen bij September draait het om leefplezier: zorgprofessionals kennen de bewoners, hebben ongehaaste aandacht voor hen en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig.

Rondleiding

Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met Greta Hovenkamp via greta.hovenkamp@wonenbijseptember.nl of 06 - 401 719 38.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...