September Ede Villa Bos en Heide

  • Open
  • 48 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

In Ede-Zuid staat Villa Bos en Heide: twee prachtige nieuwe woonhuizen voor ouderen met dementie. Het is een rustige omgeving met nieuwbouwhuizen. Ieder woonhuis bestaat uit 24 appartementen. De huizen van Villa Bos en Heide (voorheen Ede Eshofweg) zijn haaks op elkaar gebouwd en worden omgeven door een ruime tuin met meerdere terrassen. Het is een plek waar bewoners heerlijk kunnen genieten van hun oude dag.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven? 

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Greta Hovenkamp via 06 - 401 719 38 of greta.hovenkamp@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter. 

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Wonen bij September in Villa Bos en Heide is al mogelijk vanaf 2417 euro, de meest voorkomende prijs is 2635. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met locatiemanager Greta Hovenkamp via greta.hovenkamp@wonenbijseptember.nl of 06 - 401 719 38. September heeft nog een huis in Ede dat al geopend is. Kijkt u ook eens bij September Ede Villa Richmond.

Zoek op trefwoord...