Actueel

September bouwt woonhuis in Rozenburg

28
Feb
2020
Nieuws

Eind dit jaar start Wonen bij September met de bouw van een woonhuis voor ouderen met dementie in Rozenburg. Het woonhuis van September komt in het park tussen de Meerkoet en de Mw. Aschoff-Stiermanlaan. Op donderdag 5 maart organiseert September een informatiebijeenkomst over het nieuwe woonhuis.

Midden in een woonwijk met veel groen en een rustig woon- en leefklimaat komt een woonhuis waar 24 ouderen met dementie vanaf eind 2021 kunnen wonen. In het laatste kwartaal van 2020 begint de bouw. Het pand zal, net als alle andere huizen van September, de uitstraling krijgen van een gewoon huis op een plaats waar het fijn wonen is. Het ontwerp van het huis is afgestemd op de bebouwing in de buurt en past bij de omgeving.

Wonen in een fijne en geborgen omgeving

Het woonhuis bestaat straks uit 24 appartementen, voorzien van een woon-slaapgedeelte en een eigen badkamer. September gelooft dat ook mensen met dementie zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een omgeving waar geleefd wordt, net als iedereen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. Zij werken in de tuin, elke dag wordt er samen vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het centrum of de winkels in de buurt, dan weer een wandeling door de natuur.  

Informatieavond op donderdag 5 maart

Op donderdag 5 maart organiseert Wonen bij September een informatieavond voor omwonenden en geïnteresseerden in wonen en werken bij September. De informatieavond vindt plaats bij LEEN aan de Molenweg. U bent van harte uitgenodigd om bij de avond aanwezig te zijn. Ook van Thuismakers zullen medewerkers aanwezig zijn om meer te laten zien van het ontwerp van het woonhuis.
  
Datum  
Donderdag 5 maart 2020 
  
Programma  
19.00 uur    Inloop   
19.30 uur    Bijeenkomst   
20.30 uur    Gelegenheid tot napraten en borrel   
21.30 uur    Einde bijeenkomst  
  
Locatie  
LEEN  
Molenweg 26 
3181 AT Rozenburg

Lees hier meer informatie over September Rozenburg.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...