Actueel

Uitwerken Leefplezierplan binnen September gestart

07
Aug
2019
Nieuws

Het uitwerken van het Leefplezierplan binnen September is gestart. De afdeling Kwaliteit is met Emmy Gerds als projectmanager hard bezig met het ontwikkelen van een leefplezier-leertraject. Dit leertraject zal fungeren als hulpmiddel om onze bewoners nog beter te leren kennen en persoonsgerichte zorg en ondersteuning te bieden waarin leefplezier voorop staat. Dit als vervolg op de pilot die bij September Wageningen eerder dit jaar werd afgerond in samenwerking met Leyden Academy.

Alle September-zorgteams zullen vanaf september 2019 getraind/gecoacht worden om de kwaliteit op het gebied van welbevinden en leefplezier voor onze bewoners te waarborgen en te vergroten. Het écht leren kennen van onze bewoners staat hierin centraal. Wie zijn onze bewoners? Wat zijn hun verlangens en wat geeft hen leefplezier? Hoe kunnen onze zorgteams, vrijwilligers en andere naasten van de bewoners hierop inspelen? 

Heeft u vragen over het Leefplezierplan?

Emmy Gerds zal dit project trekken. Zij is ook werkzaam als zorgprofessional in September Twello. Heeft u vragen over het Leefplezierplan, bent u benieuwd naar de vorderingen of wilt u graag meer weten over de inzet van dit project? Neem dan contact met haar op via mail: emmy.gerds@wonenbijseptember.nl.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...