Actueel

Informatiebijeenkomst September Muiden in Weesp

25
Nov
2019
Event

Wonen bij September organiseert op donderdag 12 december in Weesp een informatiebijeenkomst over twee nieuwe woonhuizen voor ouderen met dementie in Muiden. De woonhuizen worden gerealiseerd op Zorglandgoed Hoogerlust. Medio 2020 opent September Muiden haar deuren in dit prachtige landelijke gebied. 

Wonen in een fijne en geborgen omgeving 

De woonhuizen bestaan elk uit twintig appartementen, voorzien van een woon-slaapgedeelte en een eigen badkamer. September gelooft dat ook mensen met dementie zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een omgeving waar geleefd wordt, net als iedereen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. Zij werken in de tuin, elke dag wordt er samen vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het dorpscentrum of de winkels in de buurt, dan weer een wandeling door de prachtige Noord-Hollandse natuur.       

Informatieavond op donderdag 12 december 

Op donderdag 12 december organiseert Wonen bij September een informatieavond voor omwonenden en geïnteresseerden in wonen en werken bij September. De informatieavond vindt plaats in Hotel Hart van Weesp. De deuren zullen vanaf 19.00 uur voor u open staan. Om 19.30 uur start de presentatie, waarna er alle gelegenheid is voor het stellen van vragen. U bent hierbij van harte uitgenodigd om bij de avond aanwezig te zijn.     

Datum
Donderdag 12 december 2019 

Tijden  
19.00 uur    Inloop   
19.30 uur    Bijeenkomst   
20.30 uur    Gelegenheid tot napraten en borrel   
21.30 uur    Einde bijeenkomst  
  
Locatie  
Hotel Hart van Weesp  
Herengracht 35 
1382 AH Weesp 
 
Wonen bij September zoekt een leidinggevende voor de prachtige nieuwe woonhuizen in Muiden. Lees voor meer informatie de vacature.  

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...