Actueel

Zomerfeest op Stoutenburg

04
Jul
2022
Event

Wapperende palmen, een zomers muziekje en een (alcoholvrije) cocktail in de hand. Vrijdag 1 juli was dat het decor van het Zomerfeest dat op kasteel Stoutenburg werd gehouden. Bewoners, buurtgenoten, familie en medewerkers hebben genoten!

Kasteel Stoutenburg opende 1 januari 2021 al haar deuren, maar een mooi openingsfeest kon door corona nooit gehouden worden. Tot afgelopen vrijdag; Een zomerfeest in tropische sferen, met borrel, barbecue en gezelligheid! “Omdat een feestje anderhalf jaar op zich liet wachten, wilden we ook echt goed uitpakken deze dag!” vertelt Liesbeth Smeels, leidinggevende bij September Stoutenburg. “Bewoners, familie, medewerkers en buurtbewoners, iedereen was van de partij om elkaar te leren kennen en er samen een mooi feest van te maken.”

We wilden echt goed uitpakken deze dag

Een barbecue, een ijsje en gezelligheid

De tuin was mooi versierd en ook het weer paste perfect in het thema; het was een prachtige zomerse dag. Livemuziek zorgde direct bij binnenkomst voor de juiste sfeer: Een bewoner en een medewerker speelden accordeon, direct gezelligheid.

Ook de verwantenraad was aanwezig. Zij behartigen de gemeenschappelijke belangen van bewoners. “Heel fijn dat iedereen kennis heeft kunnen maken met elkaar!” aldus Liesbeth. Buurtbewoners hebben gezellig meegegeten en geborreld. Ook zij konden eindelijk eens kennismaken met onze bewoners en de familie. De barbecue werd aangestoken en later op de avond kwam het toetje: een ijscokar voor een heerlijk ijsje. “Wat heeft iedereen genoten van deze gezellige middag en avond” aldus Liesbeth.

Op de kiek

In de tuin was een prachtig decor gemaakt compleet met strandstoeltjes en een zonovergoten strand op de achtergrond. Iedereen kon plaatsnemen en een foto laten maken, met veel gelach en vrolijkheid tot gevolg. Gezellig samen met familie en medewerkers op de kiek. Aan het einde van het feest konden de foto’s direct meegegeven worden. Mooie herinneringen werden gemaakt en vastgelegd!

Sfeer proeven?

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Liesbeth Smeels, leidinggevende van September Stoutenburg via liesbeth.smeels@wonenbijseptember.nl of 06 - 363 898 36.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...