Vrijwilligerswerk bij Wonen bij September

Vrijwilligers leveren een ontzettende mooie bijdrage aan de warme zorg bij September.  Ze zijn een onmisbare schakel in onze woonhuizen en draaien mee in het team. Bij September leven de bewoners als één grote familie samen. Ook de zorgprofessionals en de vrijwilligers zijn onderdeel van dit 'gezin'. Ontdek wat het vrijwilligerswerk bij September inhoudt via onderstaand filmpje. 

 

Vrijwilligersvacatures 

Regelmatig zoeken wij enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor de bewoners. De vacatures voor vrijwilligers verschijnen in ons vacatureoverzicht, maar u kunt ook zelf contact opnemen met een woonhuis bij u in de buurt. Vraagt u dan naar de leidinggevende van het woonhuis, hij of zij zal u verder informeren. Momenteel zoeken wij voor ons woonhuis in Bodegraven meerdere vrijwilligers. 

Ook vrijwilliger worden? 

Enthousiast? Meld u zich dan aan als nieuwe vrijwilliger. Uw inzet bepaalt u uiteraard zelf. Samen met de leidinggevende van het woonhuis bespreekt u op welke dag(en) u wilt komen helpen. September regelt voor u een goed en zorgvuldig 'inwerkprogramma' zodat u de organisatie, het woonhuis, de bewoners en zorgprofessionals goed leert kennen en zij u. 

Neem dan contact op met de leidinggevende van een woonhuis in de buurt voor meer informatie, om een keertje mee te lopen of om u direct aan te melden. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Zoek op trefwoord...