Wonen bij September

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers leveren een ontzettende mooie bijdrage aan de warme zorg bij September.  Ze zijn een onmisbare schakel in onze woonhuizen en draaien mee in het team. Bij September leven de bewoners als één grote familie samen. Ook de zorgprofessionals en de vrijwilligers zijn onderdeel van dit 'gezin'. Ontdek wat het vrijwilligerswerk bij September inhoudt via onderstaand filmpje. 

 

Ook vrijwilliger worden? 

Enthousiast? Meld u zich dan aan als nieuwe vrijwilliger. Uw inzet bepaalt u uiteraard zelf. Samen met de leidinggevende van het woonhuis bespreekt u op welke dag(en) u wilt komen helpen. September regelt voor u een goed en zorgvuldig 'inwerkprogramma' zodat u de organisatie, het woonhuis, de bewoners en zorgprofessionals goed leert kennen en zij u. 

Neem voor meer informatie contact op met de locatiemanager van het woonhuis waar je aan de slag wilt als vrijwilliger. We plannen graag iets met je in zodat je een dagje kunt meelopen. 

Werken bij September

Wil je bij ons aan de slag als medewerker? En heb je een zorgdiploma of ben je bereid deze te behalen? Ga dan naar onze vacaturewebsite www.deleukstezorgbaan.nl en vind de baan die bij je past! 

Ja, ik wil vrijwilliger worden bij September en meld me aan: 

Zoek op trefwoord...