Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Apeldoorn Kelvinstraat

  • Open
  • 24 appartementen
  • Beschikbaar

In de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat staat het tweede woonhuis van September in Apeldoorn. Het woonhuis voor ouderen met dementie bevindt zich midden in een levendige woonomgeving, vol reuring en dichtbij het winkelcentrum in de wijk. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat.

Mensen die bij September wonen zijn thuis. De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan de bakker of de supermarkt, dan weer een wandeling door de prachtige parken en bossen in de omgeving. 24-uurszorg is vanzelfsprekend.

Appartementen voor ouderen met dementie

Het woonhuis aan de Kelvinstraat bestaat uit 24 appartementen variërend van 30 tot 40 m2 met een woon- slaapkamer en eigen badkamer. De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden. In het woonhuis bevindt zich een gemeenschappelijke gezellige woonkamer en open eetkeuken. Het is een bijzondere woonomgeving, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners.

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij leven hun dagelijks leven zoals ze dat gewend waren, op een plek waar zij veilig zijn. 24-uurszorg is hierbij vanzelfsprekend, verder staat het team dag en nacht klaar om de mensen een fijn dag te bezorgen. Ze weten wat u fijn vindt, wat uw hobby’s zijn, waar u blij van wordt. Dat maakt het leven bij September plezierig. Ook familie mag altijd langskomen, mee-eten is vanzelfsprekend. 

Contact en bezichtiging

De realisatie van dit tweede woonhuis in Apeldoorn komt voort uit de grote vraag naar wonen bij September aan de Loolaan. De prijs voor wonen hier is lager dan aan de Loolaan, waardoor de zorg van September na de realisatie voor een grotere groep mensen bereikbaar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Louter. De contactgegevens vindt u op deze pagina.

 

Luister hier naar een interview met José Driessen (leidinggevende Twello) over werken en wonen bij September Apeldoorn Kelvinstraat.

Zoek op trefwoord...