September Apeldoorn Kelvinstraat

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

In de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat staat een prachtig woonhuis van September voor ouderen met dementie.

Een thuisgevoel

Apeldoorn Kelvinstraat bevindt zich midden in een levendige woonomgeving, vol reuring en dichtbij het winkelcentrum in de wijk. Het is een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. Mensen die bij September Apeldoorn Kelvinstraat wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, een tijdschrift lezen, meehelpen met koken of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Elke laatste vrijdag van de maand inloopdag

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een inloopdag zonder afspraak. U bent tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in ons mooie huis. Wij geven u graag een rondleiding. Koffie of thee met wat lekkers staat klaar.

Wilt u zich liever vooraf aanmelden?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Emiel Koeslag via 06 - 388 526 99 of emiel.koeslag@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter. 

Leefplezier

Alles draait bij September Apeldoorn Kelvinstraat om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven hier heel plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

September Apeldoorn Kelvinstraat heeft gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes heeft iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September in Apeldoorn Kelvinstraat kan vanaf 2255 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 2715 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met Emiel Koeslag via 06 - 388 526 99 of emiel.koeslag@wonenbijseptember.nl. September heeft twee woonhuizen in Apeldoorn. Neemt u ook eens een kijkje bij Apeldoorn Loolaan.

Zoek op trefwoord...