Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Apeldoorn Kelvinstraat

  • Open
  • 24 appartementen
  • Beschikbaar

In de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat staat het tweede woonhuis van September in Apeldoorn. Het woonhuis voor ouderen met dementie bevindt zich midden in een levendige woonomgeving, vol reuring en dichtbij het winkelcentrum in de wijk. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en houden zelf de regie over het indelen van hun dag. Er zijn geen strakke dagschema’s waar iedereen zich aan moeten houden. Dus lekker laat naar bed en uitslapen of juist vroeg onder de wol en bijtijds op? Dat kan! Buiten een wandeling maken, even fietsen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers weten wat bewoners fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom. Mee-eten is vanzelfsprekend. Een klein huisdier mee? Dat vinden wij alleen maar gezellig.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen worden in September-stijl ingericht. Dat betekent: gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Eigen meubels meenemen kan natuurlijk. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De deur staat altijd open. Letterlijk, de deuren gaan in September woonhuizen niet op slot. Want dat begrijpt een bewoner met dementie vaak niet.

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Meer informatie

De realisatie van dit tweede woonhuis in Apeldoorn komt voort uit de grote vraag naar wonen bij September aan de Loolaan. De prijs voor wonen hier is lager dan aan de Loolaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Louter via 088 - 572 10 83 of peter.louter@wonenbijseptember.nl.

Luister hier naar een interview met José Driessen (leidinggevende Twello) over werken en wonen bij September Apeldoorn Kelvinstraat.

Zoek op trefwoord...