Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Apeldoorn Loolaan

  • Open
  • 18 appartementen

Aan de prachtige Loolaan ligt een van de twee woonhuizen van September Apeldoorn. Een bijzonder en markant gebouw aan een mooie, ruime laan aan de rand van het bos met 18 appartementen voor ouderen met dementie. Een prachtige omgeving vlakbij de stadskern van Apeldoorn en op steenworp afstand van Paleis Het Loo en de Paleistuinen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat. Een bijzondere woonomgeving met een prachtige bostuin, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners. Ook zijn er logeermogelijkheden voor verwanten en partners.

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en houden zelf de regie over het indelen van hun dag. Er zijn geen strakke dagschema’s waar iedereen zich aan moeten houden. Dus lekker laat naar bed en uitslapen of juist vroeg onder de wol en bijtijds op? Dat kan! Buiten een wandeling maken, even fietsen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers weten wat bewoners fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom. Mee-eten is vanzelfsprekend. Een klein huisdier mee? Dat vinden wij alleen maar gezellig.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen worden in September-stijl ingericht. Dat betekent: gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 33 en 56 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Eigen meubels meenemen kan natuurlijk. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De deur staat altijd open. Letterlijk, de deuren gaan in September woonhuizen niet op slot. Want dat begrijpt een bewoner met dementie vaak niet.

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Apeldoorn Loolaan kan vanaf 2298 euro per maand. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Ellen van Lent, 06 - 27 13 08 34 of ellen.vanlent@wonenbijseptember.nl. September heeft twee woonhuizen in Apeldoorn. Kijkt u ook eens bij September Apeldoorn Kelvinstraat.

Historie Loolaan 59

Van oudsher is het monumentale gebouw bewoond geweest door personeelsleden van Paleis het Loo. Na de oorlog is het getransformeerd tot sanatorium voor zenuwzieken. Na verschillende interne verbouwingen is de villa eind jaren zeventig overgenomen door de gemeente Apeldoorn. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft de afgelopen decennia onderdak geboden aan vluchtelingen. In 2014 heeft Wonen bij September grondig verbouwd met respect voor de monumentale status en opende het in de zomer van 2015 als September Apeldoorn.

Zoek op trefwoord...