Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Apeldoorn Loolaan

  • Open
  • 17 appartementen
  • Niet direct beschikbaar, neem contact op

Aan de prachtige Loolaan ligt een van de twee woonhuizen van September Apeldoorn. Een bijzonder en markant gebouw aan een mooie, ruime laan aan de rand van het bos. Een prachtige omgeving vlakbij de stadskern van Apeldoorn en op steenworp afstand van Paleis Het Loo en de Paleistuinen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staat. Een bijzondere woonomgeving met een prachtige bostuin, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners. 

De bewoners werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en regelmatig gaan bewoners en begeleiders samen op pad; de ene keer voor een bezoek aan het museum, dan weer een wandeling door de prachtige parken en bossen.

Appartementen voor ouderen met dementie

Het woonhuis bestaat uit zeventien ruime appartementen variërend van 30-50m2 met een woon- slaapkamer en een eigen badkamer. De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden, zodat de bewoner zich thuis voelt tussen zijn of haar eigen spullen. Op de begane grond bevinden zich de ruime gemeenschappelijke gezellige woonkamers en open eetkeuken met openslaande deuren naar de tuin en het terras.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Apeldoorn Loolaan. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Historie Loolaan 59

Van oudsher is het monumentale gebouw bewoond geweest door personeelsleden van Paleis het Loo. Na de oorlog is het getransformeerd tot sanatorium voor zenuwzieken. Na verschillende interne verbouwingen is de villa eind jaren zeventig overgenomen door de gemeente Apeldoorn. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft de afgelopen decennia onderdak geboden aan vluchtelingen. In 2014 heeft Wonen bij September grondig verbouwd met respect voor de monumentale status en opende het in de zomer van 2015 als September Apeldoorn.

Kosten

Wonen bij September Apeldoorn Loolaan kan vanaf 2200 euro per maand.

September Apeldoorn Kelvinstraat

Aan de Kelvinstraat in de wijk Kerschoten bieden wij vanaf april 2020 de mogelijkheid om te wonen in een nieuw woonhuis van September. U leest hier meer.

Zoek op trefwoord...