September Apeldoorn Loolaan

  • Open
  • 18 appartementen

Aan de Loolaan ligt een van de twee woonhuizen van September in Apeldoorn. Een bijzonder en markant gebouw aan een mooie, ruime laan aan de rand van het bos met 18 appartementen voor ouderen met dementie. Een prachtige omgeving vlakbij de stadskern van Apeldoorn en op steenworp afstand van Paleis Het Loo en de Paleistuinen. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. 

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Emiel Koeslag via 06- 388 526 99 of emiel.koeslag@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat dan hier uw gegevens achter

Een thuisgevoel

Mensen die bij September Apeldoorn Loolaan wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen. 

Leefplezier

Alles draait in dit woonhuis om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar ze blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

September Apeldoorn Loolaan heeft gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 33 en 56 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Apeldoorn Loolaan kan vanaf 3475 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 4565 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met Emiel Koeslag via 06- 388 526 99 of emiel.koeslag@wonenbijseptember.nl. September heeft twee woonhuizen in Apeldoorn. Kijkt u ook eens bij September Apeldoorn Kelvinstraat.

.

Historie Loolaan 59

Van oudsher is het monumentale gebouw bewoond geweest door personeelsleden van Paleis het Loo. Na de oorlog is het getransformeerd tot sanatorium voor zenuwzieken. Na verschillende interne verbouwingen is de villa eind jaren zeventig overgenomen door de gemeente Apeldoorn. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers heeft de afgelopen decennia onderdak geboden aan vluchtelingen. In 2014 heeft Wonen bij September grondig verbouwd met respect voor de monumentale status en opende het in de zomer van 2015 als September Apeldoorn.

Zoek op trefwoord...