Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Arnhem

  • Open
  • 22 appartementen
  • Beschikbaar

September Arnhem is gehuisvest in een voormalige kerk waar nog veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Niet alleen het pand is uniek, u woont ook middenin een levendige wijk, prachtig gelegen op de Paasberg. Alle voorzieningen zijn vlakbij. Vanuit dit woonhuis bent u zo in het Geldersch landschap voor een heerlijke wandeling door de natuur. Op steenworp afstand is het landgoed Bronbeek en ook Burgers Zoo en het Openluchtmuseum zijn binnen een kwartier te bereiken. September Arnhem biedt een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Appartementen

Het woonhuis bestaat uit tweeëntwintig ruime appartementen variërend van 30-70m2 met een woon- slaapkamer en een eigen badkamer. De appartementen kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden. Op de begane grond bevinden zich de ruime gemeenschappelijke gezellige woonkamers en open woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin en het terras. Een bijzondere woonomgeving in een voormalig kerkgebouw, een veilig en geborgen thuis voor de bewoners.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Arnhem. Ook bieden wij mogelijkheden voor logeren aan verwanten en partners.

Historie

De Paasbergkerk is een voormalig kerkgebouw in de Arnhemse wijk Paasberg. De bouw van de kerk is in 1932 afgerond. De noord- en zuidzijde van de kerk verschillen in hoogte, waarbij ter hoogte van de overgang van het dak een kleine toren is gebouwd. Aan de noordzijde van de kerk bevindt zich de voormalig kosterswoning, consistorie en gemeenschapsruimte. In 1991 heeft het pand haar kerkfunctie verloren en zijn er appartementen gebouwd in het monumentale kerkgebouw.

Kosten

Wonen bij September Arnhem kan al vanaf 1795 euro per maand.

 

Zoek op trefwoord...