Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

September Bodegraven

  • Open
  • 24 appartementen
  • Direct beschikbaar, neem contact op

September Bodegraven is een prachtig nieuwbouwhuis met 24 appartementen. Het huis staat aan de Willem de Zwijgerstraat en ligt aan de rand van het centrum, middenin een levendige woonwijk. Alle voorzieningen zijn vlakbij, onder meer het winkelcentrum met verschillende winkels, zoals een supermarkt, HEMA, tijdschriften- en boekenwinkel, bakker en groenteboer. Elk woonhuis van September is een fijne huiselijke omgeving waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. 

Appartementen

De appartementen bij September zijn ongeveer 38 tot 50 m2 groot en kunnen volledig naar eigen smaak worden afgewerkt en ingericht. Bewoners kunnen hun eigen meubels meenemen, waardoor het appartement herkenbaar is, zo vertrouwd en veilig mogelijk. Zoals thuis. Uiteraard zijn de woonhuizen voorbereid op de oude dag. Maar wel zodanig dat de huiselijkheid niet verloren gaat door onnodige aanpassingen en hulpmiddelen. Wonen bij September kan met een ZZP VV (CIZ-indicatie) 4 of 5. 

Nieuwbouw

Het huis is in 2019 geheel nieuw gebouwd. De indeling van het huis geeft de mogelijkheid aan bewoners en verwanten om gezellig samen de dag te leven, maar biedt ook voldoende ruimte om privé samen te zijn. De woonkamers, open woonkeuken en tuin maken het tot een echt thuis. Het ontwerp van het woonhuis in Bodegraven houdt rekening met de stijl van bouwen in de rest van de wijk. Het past goed tussen de al langer bestaande bouw.

Kosten

Wonen bij September Bodegraven kan al vanaf 1750 euro per maand. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement.

Zoek op trefwoord...