Open in 1e kwartaal 2025

September Boskoop

  • In aanbouw
  • 24 appartementen
  • 1e kwartaal 2025

In de oude dorpskern van Boskoop staat de bekende Zijdekerk. Wonen bij September wil deze prachtige kerk een nieuwe bestemming geven en heeft plannen de kerk tot een woonhuis voor ouderen met dementie te transformeren. We houden er bij de verbouwing uiteraard rekening mee dat de unieke uitstraling van de Zijdekerk niet verloren gaat. Ook vinden wij het belangrijk om te (ver)bouwen in lijn met de bouwstijl van de nabije omgeving. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 30 en 40 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Goede zorg hoeft niet duur te zijn. Wonen bij September is al mogelijk voor een brede groep mensen. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Inschrijven voor wonen bij September Boskoop is al mogelijk. Ook is het mogelijk een kijkje te nemen in een ander woonhuis van September in de omgeving. Neem hiervoor contact op met woonconsulent Elmy Blonk via elmy.blonk@wonenbijseptember.nl of 06 - 361 251 36.

Zoek op trefwoord...