Open in 2e kwartaal 2025

September Heiloo

  • In aanbouw
  • 24 appartementen
  • 2e kwartaal 2025

In het Noord-Hollandse dorp Heiloo wordt aan de Westerweg een nieuw vrijstaand woonhuis van September met 24 ruime appartementen voor ouderen met dementie gebouwd. De Westerweg wordt gekenmerkt door lintbebouwing. Het idyllische Heiloo is een heerlijke plek om te wonen. Het dorp wordt omringd door een weids landschap met strand, duinen, bos, polders en uitgestrekte bollenvelden. Alleen al het Landgoed Nijenburg met het Heilooërbos is een ware trekpleister en een prachtige omgeving om te wandelen Een fijne groene omgeving, maar toch dichtbij de levendige stad Alkmaar. Kustdorpen Egmond en Bergen bevinden zich om de hoek. Bij het woonhuis wordt een heerlijke tuin aangelegd, waar bewoners kunnen tuinieren, wandelen, genieten van de vogels, vlinders en de zon. Ook echtparen zijn straks van harte welkom bij ons!

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September Heiloo om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Bewoners en begeleiders gaan regelmatig samen op pad. De ene keer voor een bezoek aan de winkels in de buurt, dan weer voor een wandeling door de historische stad of een bezoek aan een museum. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Wonen bij September Heiloo krijgt gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn appartement tussen de 40 en 63 m2 groot met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Meer informatie of een rondleiding?

Wilt u meer informatie? Of een rondleiding in een ander woonhuis van September? Neem dan contact op met Elmy Blonk via elmy.blonk@wonenbijseptember.nl of 06 - 361 251 36. Zij helpt u graag verder!

Zoek op trefwoord...