September Leidsche Rijn

  • Verwacht
  • 32 appartementen
  • 2025

Aan de rand van Leidsche Rijn wordt er een nieuwe woonzorg locatie van Wonen bij September gerealiseerd. Naast het unieke Romeinse fort Castellum Hoge Woerd komen twee kleine woonhuizen met 32 appartementen met een boomgaard als achtertuin. De omgeving van het nieuwe woonhuis is cultureel, ruim en vol natuur. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Net als thuis leeft iedereen zijn of haar eigen leven. Voor de een begint de dag al als het nog donker is, de ander draait zich dan nog even lekker om. Er is namelijk geen vast dagritme. Dat ritme wordt afgestemd op de behoefte van de bewoner. Op ieder moment van de dag. Iedereen is uniek en heeft regie over zijn of haar eigen dag.

Leefplezier

Wonen bij September gaat over kwaliteit van leven van de bewoners. Alles draait om leefplezier! We vinden nabijheid heel belangrijk. Als je iemand nodig hebt, dan wil je niet wachten tot er iemand tijd voor je heeft. Met een groter aantal mensen op de werkvloer blijft er veel meer tijd over voor ‘het leven’. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn ruim appartement met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Goede zorg hoeft niet duur te zijn. Wonen bij September is al mogelijk voor een brede groep mensen. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Neem voor meer informatie of een rondleiding in een ander woonhuis van September contact op met Elmy Blonk via elmy.blonk@wonenbijseptember.nl of 06 - 361 251 36.

Zoek op trefwoord...