September Zevenaar

  • Open
  • 18 appartementen

Vlakbij de gezellige stadskern van Zevenaar heeft September in de voormalige Dominee Wartena School, gelegen aan de Molenstraat 42 een prachtig woonhuis. Een bijzonder en markant gebouw midden in een levendige woonwijk, een oud monument gecombineerd met de voordelen van de nieuwbouw. U vindt er de charme van oude en monumentale bomen, een bijzonder grote tuin en een patio, midden in Zevenaar. Een plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid voor de bewoners centraal staan. 

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Sfeer proeven?

Komt u kennismaken? Bel of mail naar locatiemanager Inge van Hal via 06 - 182 162 24 of inge.vanhal@wonenbijseptember.nl om een afspraak in te plannen voor een persoonlijke rondleiding waarin u al uw vragen kunt stellen. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis. 

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes zijn er in de oude school 18 ruime appartementen variërend van 25-45 m2 groot. Iedere bewoner krijgt zo'n fijn appartement met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5

Kosten

Wonen bij September Zevenaar kan al vanaf 2050 euro per maand, de meest voorkomende prijs is 2705 euro. De huur, servicekosten, eten en drinken, wassen en strijken en andere huishoudelijke werkzaamheden zijn in de maandelijkse woonkosten opgenomen. De woonkosten variëren per type, grootte en de ligging van het appartement. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wonen bij September in Zevenaar? Neem dan contact op met Inge van Hal, 06 - 182 162 24 of inge.vanhal@wonenbijseptember.nl.

Historie

Van origine is het monumentale gebouw in gebruik geweest als basisschool. Het Liemers Museum was de laatste gebruiker van het pand, waarbij het als dependance van het museum werd gebruikt. Medio 2015 is het gebouw aangekocht van de gemeente Zevenaar en in juni 2017 opende September Zevenaar haar deuren. De voormalige school is grondig verbouwd met oog voor de karakteristieke kenmerken en er is een nieuwe vleugel aangebouwd in de achtertuin.

Zoek op trefwoord...