Wonen bij September Ede

Wonen bij September biedt ouderen met dementie een fijn nieuw thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet. Eigen regie staat bij ons centraal. In Ede heeft het historische Villa Richmond in oktober 2021 haar deuren geopend. In het eerste kwartaal van 2023 komt daar in de groene nieuwbouwwijk Park Reehorst in Ede-Zuid een prachtig dubbel woonhuis bij.

September Ede Villa Bos en Heide

In de groene nieuwbouwwijk Park Reehorst in Ede-Zuid staan twee woonhuizen voor ouderen met dementie. Het is een rustige omgeving met nieuwbouwhuizen en een houten speeltuin. Ieder woonhuis bestaat uit 24 appartementen. De huizen zijn haaks op elkaar gebouwd en worden omgeven door een ruime tuin met meerdere terrassen. Lees meer over September Ede Villa Bos en Heide.

Heeft u vragen? Of wilt u sfeer komen proeven? Laat uw contactgegevens achter via onderstaande button en we bellen u terug.

Ik heb interesse, neem contact met mij op

Liever zelf contact opnemen? Dat kan! Bel of mail locatiemanager Greta Hovenkamp via 06 - 401 719 38 of greta.hovenkamp@wonenbijseptember.nl.

 

Villa Richmond

Villa Richmond aan de Stationsweg in Ede biedt plek aan tweeëntwintig ouderen. In het huis zijn grote, gezellige woonkamers, een grote woonkeuken en alle bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf kunnen inrichten. Allemaal zoals ze het zelf graag willen, zodat ze zich meteen thuis voelen tussen hun eigen spullen.  Achter het woonhuis is een prachtige grote parktuin, waarin de monumentale bomen van oudsher nog staan te pronken. 

Wilt u een afspraak maken voor een rondleiding? Laat uw contactgegevens achter via onderstaande button en we bellen u terug.

Ik heb interesse, neem contact met mij op

Liever zelf contact opnemen? Dat kan! Bel of mail locatiemanager Willy Dekker via 06 - 344 732 58 of willy.dekker@wonenbijseptember.nl.

Leefplezier

Alles draait in dit woonhuis om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.

Toegankelijk en betaalbaar

Het wonen bij September is bereikbaar voor een brede groep mensen. Dankzij de lage eigen bijdrage zijn de totale kosten vergelijkbaar met het verblijf in een regulier verpleeghuis. In tegenstelling tot andere particuliere initiatieven in de ouderenzorg is het wonen bij September bereikbaar voor nagenoeg iedereen. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Huize De Compagnie

U bent ook van harte welkom in Huize De Compagnie van onze zusterorganisatie Compartijn. Deze zorgvilla voor ouderen met dementie of een lichamelijke beperking is gevestigd in het oude mess-gebouw op het historische Elias Beeckman-kazernecomplex.

 

Zoek op trefwoord...