Actueel

Happy Valentine: Bewoners die de liefde vinden bij elkaar

13
Feb
2023
Blog

In onze huizen wonen mensen als een grote familie bij elkaar. Samen eten, wandelen, plezier hebben en verdriet delen. Samen léven! Soms zijn er mensen die echt naar elkaar toe trekken en een klik hebben. Voor Valentijnsdag vroegen we Ineke en Lex, beiden bewoners van September Arnhem, naar hun speciale band.

De liefde

In September Arnhem hebben twee bewoners elkaar gevonden. Ineens was er die klik. Beiden hebben een eigen appartement maar ze zoeken elkaar vaak op. Gezellig samen tv kijken of samen luisteren naar een pianoconcert. En dan natuurlijk meezingen uit volle borst. Knuffelen en om elkaar lachen doen ze elke dag, daar hoeft het geen Valentijn voor te zijn. Ook vertellen ze elkaar over vroeger aan de hand van foto’s. Ze hebben zelfs vriendschapsringen nu. Natuurlijk wordt er ook weleens gekibbeld. Ineke vertelt dat Lex wel eens weggaat zonder gedag te zeggen en dat ze dat natuurlijk niet leuk vindt. Ze maakte een mooie kaart die ze op Valentijnsdag aan hem zal geven. Ze verheugt zich al op de pretlichtjes in zijn ogen.

Valentijnsdag

14 februari, een mooi moment om stil te staan bij liefde, aandacht en vriendschap.  Ook in onze huizen is er tijd voor lieve gebaren. Er worden gezellige kaartjes naar elkaar gestuurd, we nemen een extra gebakje bij de koffie of er wordt een high tea georganiseerd. We leven het leven samen.

Mooie momenten en mooie gesprekken! Zulke geluksmomenten proberen we dagelijks te maken voor onze bewoners, maar op en rond Valentijnsdag maken we ze met een gouden randje eromheen. Leefplezier en werkplezier gaan hand in hand, zéker op deze dagen.

Terug naar overzicht

Zoek op trefwoord...