Open in 3e kwartaal 2024

Hardinxveld-Giessendam Villa de Plataan

  • Verwacht
  • 24 appartementen
  • 2e kwartaal 2024

Aan de Stationsstraat in Hardinxveld-Giessendam bouwt Wonen bij September aan een nieuw woonhuis voor 24 ouderen met dementie. De hoek van de Molenstraat/Stationsstraat 23-27 was het terrein van de voormalige Giessenschool en een huisartsenpraktijk.  

Een thuisgevoel

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. Een klein huisdier mee? Dat is bespreekbaar en afhankelijk van het aantal huisdieren al aanwezig in het woonhuis.

Het woonhuis en de appartementen

Alle woonhuizen hebben gezellig en warm ingerichte woonkamers, een grote leefkeuken en openslaande deuren naar een fijne tuin. Naast de gezamenlijke ruimtes krijgt iedere bewoner een fijn ruim appartement met woon-slaapgedeelte en badkamer. Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis. De September-huizen zijn open woonhuizen. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Kosten

Goede zorg hoeft niet duur te zijn. Wonen bij September is al mogelijk voor een brede groep mensen. Lees hier meer over kosten en ondersteuning.

Meer informatie of een rondleiding?

Meer informatie of een rondleiding in één van de andere huizen van September om alvast sfeer te proeven? Neem hiervoor contact op met Elmy Blonk via elmy.blonk@wonenbijseptember.nl of 06 - 361 251 36.

 

 

Zoek op trefwoord...