Villa Paasberg en Villa Rijzenburg

Verzorgingshuis in Arnhem

Bent u op zoek naar een verzorgingshuis in Arnhem voor uzelf of een dierbare met dementie? Ontdek dan Villa Paasberg en Villa Rijzenberg: twee verzorgingshuizen in Arnhem en omstreken, waar ouderen met dementie met veel plezier wonen. 

Beiden zijn kleinschalige verzorgingshuizen met historisch karakter, maar toch zijn ze ook verschillend. Villa Paasberg is een voormalige kerk, dat in een levendige wijk in Arnhem staat. Villa Rijzenburg daarentegen is een verzorgingshuis net buiten Arnhem, naast Nationaal Park De Hoge Veluwe. Lees verder en ontdek meer over deze kleinschalige verzorgingshuizen met karakter.

Verzorgingshuis net buiten Arnhem: Villa Rijzenburg

In een prachtige, landelijke omgeving staat Villa Rijzenburg. Een heel bijzondere locatie voor een verzorgingshuis, want het staat naast de entree van Nationaal Park De Hoge Veluwe in Arnhem. Vroeger was dit gebouw restaurant 'De Rijzenburg'. Sinds juni 2023 is dit het thuis van 22 ouderen met dementie.

Naast dat het historische gebouw is gerenoveerd, is er ook een nieuw deel aangebouwd, waar bijvoorbeeld de gezamenlijke royale leefruimte is. Iedere bewoner heeft een eigen ruime appartement met woon-slaapgedeelte en badkamer. Direct contact opnemen.

Verzorgingshuis Villa Paasberg in Arnhem

Villa Paasberg is een verzorgingshuis in Arnhem dat middenin in een levendige woonwijk staat. Er ligt een prachtig grasveld voor de ingang, met speeltuin voor de buurtkinderen. Vroeger was dit gebouw de Paasbergkerk, nu is dit het thuis van 23 ouderen met dementie.

In de gerenoveerde kerk zijn grote, gezellige woonkamers, een mooie woonkeuken en alle bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf kunnen inrichten. Allemaal zoals ze het zelf graag willen, zodat ze zich meteen thuis voelen tussen hun eigen spullen. Direct contact opnemen.

Over het wonen in een verzorgingshuis van September

 • Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet. Buiten een wandeling maken, de krant lezen, meehelpen met de was opvouwen of een spelletje doen? We hebben voldoende betrokken zorgprofessionals die dag en nacht klaarstaan om iedereen een fijne dag te bezorgen.
   
 • Leefplezier staat centraal: onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden.
   
 • Het is echt het huis van de bewoners. Dit betekent dat familie, vrienden en bekenden altijd welkom zijn voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek. 
   
 • Het appartement is geheel naar eigen smaak in te richten, met eigen meubels. Zo voelt het appartement veilig en vertrouwd. Net als thuis.
   
 • Onze verzorgingshuizen zijn open. Dat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen en zelf naar buiten kunnen om bijvoorbeeld een wandeling te maken.

 

Een familielid van een bewoner bij September Arnhem deelt zijn ervaring:

Alle lof voor het team. Wonen bij September in Arnhem heeft de verwachtingen meer dan waar gemaakt. Goede zorg voor mensen met dementie blijkt te bestaan! Het huis was voor ons een verademing na wat we elders hebben meegemaakt. Eindelijk een plek waar mijn vader werd gezien en niet alleen zijn dementie.

Meer informatie of een persoonlijke rondleiding plannen? 

Wilt u sfeer komen proeven in één van onze twee verzorgingshuizen in Arnhem? U bent van harte welkom. Neem contact op met de betreffende locatiemanager voor een persoonlijke rondleliding of om uw vragen te stellen.

Contact opnemen met Villa Rijzenburg
Bel of mail Peter Louter via 06 - 363 522 53 of peter.louter@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden door Peter? Laat dan hier uw gegevens achter.

Contact opnemen met Villa Paasberg
Bel of mail Mike Kattenbelt via 06- 416 873 35 of mike.kattenbelt@wonenbijseptember.nl  om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden door Mike? Laat uw gegevens dan hier achter.

 

Zoek op trefwoord...