Ontdek alles over de twee woonhuizen van

Wonen bij September Arnhem

Maak kennis met Wonen bij September in Arnhem! De voormalige Paasbergkerk is een fijn thuis, waar ouderen met dementie met veel plezier wonen. Daar komt eind juni 2023 een prachtig woonhuis bij, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. 

1. September Villa Rijzenburg

Bij de entree van Nationaal Park De Hoge Veluwe aan de Koningsweg 17 ligt deze bijzondere locatie. Het huidige restaurant 'De Rijzenburg' wordt verbouwd tot kleinschalig woonhuis met 22 appartementen voor ouderen met dementie. Daarnaast wordt er nieuwbouw aan de huidige bebouwing toegevoegd, zodat er voldoende leefruimte is voor de nieuwe bewoners. Villa Rijzenburg opent eind juni haar deuren.

Sfeer proeven in Villa Rijzenburg

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? Dat kan vanaf eind juni als ons woonhuis haar deuren opent. Bel of mail Peter Louter via 06 - 363 522 53 of peter.louter@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter.

Ik wil graag meer weten, neem contact met mij op

2. September Villa Paasberg

De Paasbergkerk aan de Da Costastraat 5 biedt plek aan drieëntwintig ouderen. In het huis zijn grote, gezellige woonkamers, een mooie woonkeuken en alle bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf kunnen inrichten. Allemaal zoals ze het zelf graag willen, zodat ze zich meteen thuis voelen tussen hun eigen spullen. Het woonhuis staat middenin een levendige woonwijk. Lees meer over Villa Paasberg.

Sfeer proeven in Villa Paasberg?

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Bel of mail naar Marcel Geevers via 06 - 150 736 47 of marcel.geevers@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Ik wil graag meer weten, neem contact met mij op

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

 

Zoek op trefwoord...