Ontdek alles over de twee woonhuizen van

Wonen bij September Arnhem

In Arnhem staan er twee kleinschalige woonhuizen van September. De voormalige Paasbergkerk is een fijn thuis, waar bewoners al ruim vijf jaar met veel plezier wonen. In het tweede kwartaal van 2023 komt daar in Schaarsbergen een prachtig woonhuis bij, aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Wonen bij September biedt ouderen met dementie een fijn nieuw thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet. Eigen regie staat bij ons centraal.

Wonen bij September Arnhem

De Paasbergkerk aan de Da Costastraat 5 biedt plek aan drieëntwintig ouderen. In het huis zijn grote, gezellige woonkamers, een mooie woonkeuken en alle bewoners beschikken over een eigen appartement dat ze zelf kunnen inrichten. Allemaal zoals ze het zelf graag willen, zodat ze zich meteen thuis voelen tussen hun eigen spullen. Het woonhuis staat middenin een levendige woonwijk. Lees meer over September Arnhem.

Sfeer proeven?

Wilt u sfeer komen proeven tijdens een persoonlijke rondleiding? U bent van harte welkom! Bel of mail naar Marcel Geevers via 06 - 150 736 47 of marcel.geevers@wonenbijseptember.nl om een afspraak te maken. Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Villa Rijzenburg

Bij de entree van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt deze bijzondere locatie. Het huidige restaurant 'De Rijzenburg' wordt verbouwd tot kleinschalig woonhuis met 21 appartementen voor ouderen met dementie. Daarnaast wordt er nieuwbouw aan de huidige bebouwing toegevoegd, zodat er voldoende leefruimte is voor de nieuwe bewoners. Lees meer over September Arnhem Villa Rijzenburg. Dit woonhuis gaat in het tweede kwartaal van 2023 open.

Heeft u vragen? Of wilt u alvast sfeer komen proeven in het huis in de Paasbergkerk? Laat uw contactgegevens achter via onderstaande button en we bellen u terug.

Ik wil graag meer weten, neem contact met mij op

Liever zelf contact opnemen? Dat kan! Bel of mail Peter Louter via 06 - 363 522 53 of peter.louter@wonenbijseptember.nl

Leefplezier

Alles draait bij September om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.

Toegankelijk en betaalbaar

Het wonen bij September is bereikbaar voor een brede groep mensen. Dankzij de lage eigen bijdrage zijn de totale kosten vergelijkbaar met het verblijf in een regulier verpleeghuis. In tegenstelling tot andere particuliere initiatieven in de ouderenzorg is het wonen bij September bereikbaar voor nagenoeg iedereen. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

 

Zoek op trefwoord...