September Apeldoorn

Wonen voor ouderen met dementie is in Apeldoorn mogelijk op twee bijzondere plekken: in de wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat staat een nieuwbouw huis met 24 appartementen, aan de Loolaan zijn in een karakteristiek pand 17 appartementen voor ouderen gerealiseerd. Bij September wonen ouderen met dementie, zoals de ziekte van Alzheimer, die niet meer in staat zijn zelfstandig te wonen. Mensen die het fijn vinden om dingen samen te doen, opleven door gezelligheid om zich heen en waarvoor zelfredzaamheid en het dagelijks leven belangrijk is. 

September Kelvinstraat

In de levendige wijk Kerschoten aan de Kelvinstraat staat een van de twee woonhuizen van September in Apeldoorn. Het woonhuis heeft 24 ruime appartementen en staat midden in een woonomgeving, vol reuring en dichtbij winkels. Dit sfeervolle nieuwbouwhuis is speciaal gebouwd voor ouderen met dementie. Een gezellige plek waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan. De bewoners kunnen hier heerlijk leven: ze kunnen werken in de tuin, elke dag wordt er vers gekookt en boodschappen kunnen gedaan worden in het winkelcentrum om de hoek. Lees meer over wonen met dementie in Apeldoorn

September Loolaan

Aan de prachtige Loolaan in de wijk De Parken is een woonhuis van September gehuisvest in een bijzonder en markant gebouw. Het huis ligt in een prachtige bosrijke omgeving vlakbij de stadskern van Apeldoorn en op steenworp afstand van Paleis Het Loo en de Paleistuinen. Bewoners genieten van de tuin, de stad om de hoek en de parken en bossen die vlakbij zijn. Het woonhuis bestaat uit zeventien ruime appartementen variërend van 30-50m2 met een woon- slaapkamer en een eigen badkamer. Lees meer over September Loolaan.

Sfeer proeven?

Wilt u sfeer komen proeven? U bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding! Bel of mail naar locatiemanagers Arjan van Eck (Kelvinstraat) of Emiel Koeslag (Loolaan) om een afspraak te maken.

Wilt u liever teruggebeld worden, laat uw gegevens dan hier achter.

Leefplezier

Alles draait in dit woonhuis om leefplezier! Onze medewerkers hebben ongehaaste aandacht voor bewoners en weten wat ze fijn vinden, wat hun hobby’s zijn en waar zij blij van worden. Dat maakt het leven bij September plezierig. Natuurlijk zijn familie, vrienden en bekenden altijd van harte welkom voor een kopje koffie of om te blijven mee-eten. Er is ook een logeerkamer voor bezoek.

Toegankelijk en betaalbaar

Het wonen bij September is bereikbaar voor een brede groep mensen. Dankzij de lage eigen bijdrage zijn de totale kosten vergelijkbaar met het verblijf in een regulier verpleeghuis. In tegenstelling tot andere particuliere initiatieven in de ouderenzorg is het wonen bij September bereikbaar voor nagenoeg iedereen. 

Indicatie

Wonen bij September kan met een CIZ-indicatie 4 of 5. 

Zoek op trefwoord...