Informatie over

Wonen bij September Boskoop

In de oude dorpskern van Boskoop staat de bekende Zijdekerk. Wonen bij September wil deze prachtige kerk een nieuwe bestemming geven en heeft plannen de kerk tot een woonhuis voor ouderen met dementie te transformeren. 

Een huis waar liefde, aandacht en betrokkenheid centraal staan.

Wonen bij September vindt het belangrijk dat de kerk onderdeel blijft van de buurt en de samenleving in Boskoop. We hebben de gemeente Boskoop gevraagd hoe zij tegen onze plannen aankijken. En we zijn minstens zo benieuwd naar uw ideeën over de herbestemming van de kerk. We houden er bij de verbouwing uiteraard rekening mee dat de unieke uitstraling van de Zijdekerk niet verloren gaat. Ook vinden wij het belangrijk om te (ver)bouwen in lijn met de bouwstijl van de nabije omgeving. 

Omdat een fysieke informatiebijeenkomst op dit moment niet mogelijk is, vertellen we u via onderstaande video's en documenten graag meer over September Boskoop. Zodra de regelgeving dit toelaat, zijn wij natuurlijk bereid tot een fysieke toelichting op de plannen. 

  • Wat is Wonen bij September nu precies? 
  • Hoe zien de plannen van de architect eruit?
  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Hoe is het om te wonen bij September? 
  • Hoe is het om te werken bij September?

Over Wonen bij September

Wat is Wonen bij September voor organisatie? Wat is onze visie? Voor wie is wonen in een September-huis bedoeld? En wat maakt wonen bij September nou zo bijzonder. Bekijk hier de Powerpoint-presentatie voor antwoord op al deze vragen!

Over het nieuwe ontwerp van de Zijdekerk

Een inkijkje in de plannen van de architect.

Veelgestelde vragen

Het is logisch dat u vragen heeft. In deze veelgestelde vragen geven we daarom antwoord op al uw vragen. De verschillende vragen hebben we onderverdeeld in categorieën, zodat u uw vraag makkelijk terugvindt:

Mocht u na het lezen hiervan nog andere vragen hebben, stuur dan een mail naar Bianca Baal via bianca.baal@wonenbijseptember.nl of vul het contactformulier in.

Ontdek hoe het is om te wonen bij September

Medewerkers, bewoners en familie van vertellen.

 

Werken bij September

Wat maakt u gelukkig? Die vraag stellen we elke dag aan onze bewoners. Het antwoord bepaalt jouw werkdag en vormt de basis van alles wat wij doen. In een nieuw woonhuis is alles nieuw, ook het team. Met elkaar bouwen we aan de warme zorg die we willen verlenen. We besteden bijvoorbeeld veel tijd aan het leren kennen van onze bewoners, want alleen dan kunnen wij hem of haar echt persoonlijke aandacht geven.

Heb jij een warm hart en wil je werken in een kleinschalige setting waar écht tijd voor aandacht is? Stuur ons je gegevens via werken@wonenbijseptember.nl. Wij nemen contact met je op zodra de locatie opengaat en je bij ons in Boskoop aan de slag kunt. Wil je meer weten, kijk dan eens op onze veel gestelde vragen: Werken bij of vrijwilligerswerk bij September. 

 

Ja, ik heb interesse in Wonen bij September!

Wilt u meer weten over Wonen bij September voor uzelf of voor een van uw naasten? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Zoek op trefwoord...