U bent van harte welkom

Kom sfeerproeven tijdens open dagen

Wonen bij September biedt ouderen met dementie een fijn nieuw thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen. Bent u benieuwd hoe wij onze zorg organiseren of wilt u de sfeerproeven in één van onze kleinschalige woonhuizen?

Open dagen in juni

In juni zijn er weer open dagen gepland. Dit keer in Stoutenburg, Emmeloord en Apeldoorn Kelvinstraat. Wij nodigen u van harte uit om één van deze woonhuizen op afspraak te bezoeken. Omdat er binnen onze huizen kwetsbare ouderen met dementie wonen en we nog altijd te maken hebben met corona, vragen we u om van tevoren contact op te nemen met de leidinggevende van het woonhuis om een afspraak te maken. 

Wilt u liever dat wij u terugbellen om een afspraak in te plannen? Laat hier uw gegevens achter en de leidinggevende neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Aanmelden kan ook direct via het formulier onderaan deze pagina.

U bent welkom in één van onze kleinschalige woonhuizen

Staat het woonhuis waar u graag sfeer wilt komen proeven, er niet tussen?

We hebben door heel Nederland prachtige woonhuizen. Daar bent u ook altijd van harte welkom voor een rondleiding. Neem voor het maken van een afspraak contact op met de leidinggevende van het woonhuis. Bekijk hier een overzicht van alle woonhuizen en contactgegevens van de leidinggevende.

Ontdek ook onze zusterorganisatie Compartijn 

U bent ook op afspraak van harte welkom in de zorgvilla's van zusterorganisatie Compartijn voor ouderen met dementie en/of een lichamelijke beperking. 

Aanmelden open dag van 11 of 18 juni

Vul onderstaand formulier in en de locatieleidinggevende neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om op 11 of 18 juni langs te komen? Vul dan ook gerust onderstaand formulier in. We plannen graag een ander moment met u in.

Als u op de open dag zelf niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u dat hier ook aangeven.

Zoek op trefwoord...