Lees hier meer over ons beleid rondom het coronavirusLees meer

Open dagen

Wonen bij September biedt ouderen met dementie een fijn nieuw thuis. Zij kunnen het leven dat ze gewend zijn, zo lang mogelijk voortzetten en bepalen zelf hoe hun dag eruitziet en met wie en waar ze de dag doorbrengen.

Bent u benieuwd hoe wij onze zorg organiseren, of wilt u de sfeer proeven in één van onze kleinschalige woonhuizen? U bent van harte welkom om op afspraak één van onze open dagen te bezoeken.

Data en inschrijven

Hieronder vindt u een overzicht van de komende open dagen. Neem contact op met de betreffende locatiemanager om een tijdstip in te plannen zodat wij u een persoonlijke rondleiding kunnen geven.

Bent u op de betreffende datum niet in de gelegenheid of heeft u andere vragen? Dan plannen we graag een ander moment met u in. 

September Emmeloord

September Apeldoorn Kelvinstraat

  • Datum: zaterdag 18 september 2021
  • Adres: Kelvinstraat 3, 7316 KC Apeldoorn
  • Leidinggevende: Peter Louter
  • Meld u aan of stel uw vraag via 06 364 262 12 of peter.louter@wonenbijseptember.nl o.v.v. 'Open dag September Apeldoorn Kelvinstraat'.

Ook als je wilt ontdekken of je bij ons wilt werken, ben je welkom. Meld je aan bij recruiter Dion.

Open dagen in onze andere huizen

In onze andere woonhuizen in Arnhem, Best, Bodegraven, Muiden, Nijverdal, Twello, Velp, Wageningen, Witmarsum en Zevenaar bent u ook van harte welkom om sfeer te komen proeven. Ga naar het overzicht met al onze woonhuizen voor de contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Wil je werken bij September?

Ook dan ben je welkom tijdens de open dagen om vrijblijvend sfeer te proeven, kennis te maken met het team en om te ontdekken of onze unieke visie op zorg bij je past. Kijk voor de deelnemende locaties en om je aan te melden op: Open Dag – Ontdek het werken bij September.  

Uw bezoek en het coronabeleid

Voor alle bezoeken aan één van onze woonhuizen volgen wij de RIVM-richtlijnen. Wij informeren u voorafgaand aan de open dag over de dan geldende maatregelen.

Zoek op trefwoord...