De mensen achter September

Michiel van Putten - oprichter

Michiel van PuttenMichiel is de drijvende kracht achter Wonen bij September. Hij heeft een passie voor het realiseren van betere woonomgevingen voor mensen met een zorgbehoefte. Als ondernemer stelt hij mensen uit de zorg in staat om zorg te leveren vanuit hun hart. In de afgelopen tien jaar realiseerde hij meer dan honderd kleinschalige woonhuizen voor mensen met een zorgbehoefte. Inmiddels heeft hij met Wonen bij September een voorbeeldfunctie voor de zorg van de toekomst in Nederland.

Monique Willemsen

Monique WillemsenMonique werkt met volle overtuiging aan een betere woonomgeving voor ouderen met geheugenproblemen. Na ruim dertig jaar ervaring bij diverse traditionele zorginstellingen besloot Monique om aan de slag te gaan voor ouderen met geheugenproblemen. Sinds 2017 is Monique leidinggevende bij September Zevenaar. 

 

 

Allerzorg – samenwerkingspartner

allerzorgDe oprichters van Allerzorg willen zorg geven zoals zij die zelf ook aan onze familie en onze naasten zouden geven. Dat maakt dat zij vanuit een vergelijkbare visie samenwerken met September. Allerzorg biedt September continuïteit, kennis en kunde en geeft September toegang tot een professionele backoffice, waardoor overhead al vanaf het begin minimaal is. Voor September een waardevolle partner.