De mensen achter September

Michiel van Putten - oprichter

Michiel van PuttenMichiel is de drijvende kracht achter Wonen bij September. Hij heeft een passie voor het realiseren van betere woonomgevingen voor mensen met een zorgbehoefte. Als ondernemer stelt hij mensen uit de zorg in staat om zorg te leveren vanuit hun hart. In de afgelopen tien jaar realiseerde hij meer dan honderd kleinschalige woonhuizen voor mensen met een zorgbehoefte. Inmiddels heeft hij met Wonen bij September een voorbeeldfunctie voor de zorg van de toekomst in Nederland.

Monique Willemsen

Monique WillemsenMonique werkt met volle overtuiging aan een betere woonomgeving voor ouderen met geheugenproblemen. Na ruim dertig jaar ervaring bij diverse traditionele zorginstellingen besloot Monique om als ZZP’er aan de slag te gaan voor ouderen met geheugenproblemen. Vanaf dag 1 is Monique de drijvende kracht op verschillende locaties van September. In 2017 zal haar eigen locatie waar zij zelf zo lang op heeft gewacht, in haar thuisstad Zevenaar worden geopend.

Michel de Lassacquèrre

Michel de LassacquèrreMichel is in maart 2017 het team komen versterken en vervult een verbindende factor voor de teams in de verschillende woonhuizen. Hij zet zijn ruime ervaring in om samen met de medewerkers en de bewoners de organisatie te laten groeien met meer locaties. Hij hecht veel belang aan trots in een organisatie waarbij eerlijkheid en samen met elkaar belangrijke speerpunten zijn. Oftewel doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Hij zorgt zelf als mantelzorger voor zijn moeder, die vijf jaar geleden werd getroffen door een herseninfarct. Zijn oma, waar hij als kind wekelijks logeerde en een sterke band mee had, leed aan de ziekte van Alzheimer. Hij geniet van elke dag, zorgt voor mensen die het nodig hebben en vindt vriendschappen belangrijk. Michel is betrokken en zet zich elke dag in om voor de bewoners en familie van September het goede te behouden en te verbeteren wat er nog anders kan.  

Allerzorg – samenwerkingspartner

allerzorgDe oprichters van Allerzorg willen zorg geven zoals zij die zelf ook aan onze familie en onze naasten zouden geven. Dat maakt dat zij vanuit een vergelijkbare visie samenwerken met September. Allerzorg biedt September continuïteit, kennis en kunde en geeft September toegang tot een professionele backoffice, waardoor overhead al vanaf het begin minimaal is. Voor September een waardevolle partner.